ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ: O παγκόσμιος πρωταθλητής των υπεραποστάσεων και κάτοχος πολυάριθμων ρεκόρ Γιάννης Κούρος αποφάσισε να υλοποιήσει το από το 1983 όραμά του, δηλαδή την πλήρη αναβίωση του άθλου του Φειδιππίδη (Αθήνα – Σπάρτη – Αθήνα, απόσταση περίπου 500 χλμ.). H αναχώρηση του Κούρου θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου και ο τερματισμός στην Πνύκα γύρω στα μεσάνυχτα της 1ης προς 2 Οκτωβρίου. O Κούρος έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στην ανίχνευση της διαδρομής, τρέχοντας ιδιαίτερα στα δύσβατα μέρη της Αργολίδας, της Λακωνίας και της Αρκαδίας.

ΤΕΝΙΣ: Στις «16» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών κάτω των 16 ετών, που διεξάγεται στο OAKA, προκρίθηκε η Αντωνία Κολοβού. Νίκησε την Ουκρανή K. Μπέλτσεβα 6-2, 6-2. H Αγνή Στεφάνου ηττήθη από την Ιταλίδα Ζανκέτα με 1-6, 3-6 και η Αννα Μαρία Κουτανίτη με 6-2, 2-6, 4-6 από την Τόμιτς (Βοσνία / Ερζεγοβίνη).

ΠΟΛΟ: Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Αργεντινή (6-15 Οκτωβρίου) βρίσκεται η εθνική μας ομάδα νέων ανδρών. Από αύριο ώς την Κυριακή θα μετάσχει σε εξαεθνές τουρνουά, που θα γίνει στο Χέρτζεγκ Νόβι (Σερβία / Μαυροβούνιο), με αντιπάλους τις Ιταλία, Αυστραλία, Κροατία,Ουγγαρία και Σερβία. ΑΠό τις 22 ώς τις 25 του μηνός θα πάρει μέρος σε τουρνουά στο Σπλιτ (Κροατία). Οι αντίπαλοι θα είναι οι ίδιοι με μία διαφορά. Αντί της Ουγγαρίας, θα μετάσχει η Ρωσία.

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ: Οι Θ. Βέλκος, Γ. Χαραλαμπίδης, Χρ. Τσαρτσίδης, Θ. Πουτόγκας, Θ. Λεβέντης, N. Γιαγτζής, Δ. Γιαγτζής, N. Χιμκιάμης, Δ. Ορλής, Δ. Χρυσοχόου, Π. Σκαρλάτος, Αγγ. Κυριακόπουλος, Χρ. Μαυροματίδου, Χρ. Γεωργαλή, Θ. Πληγωμένου, N. Πλιάκα, Στ. Θεοδωρίδου, Αντ. Καραγκιαουρίδου, K. Ασλανίδη, Ελ. Πολιτίδου, Ειρ. Σιάσιου, N. Καρπουχτσή, Χρ. Διαμαντοπούλου, Σ. Μελικίδου θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο γκραν, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (26/9-2/10).

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στον NO Θεσσαλονίκης ανατέθηκε η διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας του 2007, στην ολυμπιακή κλάση 470.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ: To σκάφος «Μελίτη» (κυβερνήτης Λ. Πελεκανάκης) πρώτευσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα IMS. Από τις 17 έως τις 24 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στον Αγίο Νικόλαο Λασιθίου το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα IMS 600.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή