O Γιώργος Ντράκοβιτς στη θέση του κεντρικού στον Πανελλήνιο

O Γιώργος Ντράκοβιτς στη θέση του κεντρικού στον Πανελλήνιο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη θέση του κεντρικού θα επιχειρήσει να παίξει ο Γιώργος Ντράκοβιτς. O 37χρονος βολεϊμπολίστας συμφώνησε με την ομάδα του Πανελληνίου και είναι αποφασισμένος, παρά την ηλικία του, να βοηθήσει τον Σύλλογο των Ολυμπιονικών για να υλοποιήσει τους στόχους του.

«Ο Γιώργος έχει όγκο πάνω στο φιλέ και εάν τα καταφέρει, πιστεύω ότι θα παίξει με μεγάλη επιτυχία. Του αρέσει αυτό που κάνει και προσπαθεί με πάθος», μας λέει ο προπονητής του Πανελληνίου, Γιάννης Λάιος και εξηγεί γιατί πρόσθεσε τον 37χρονο στο ρόστερ της ομάδας: «Είχαμε δύο ατυχίες. O Χριστοφίδης παίζοντας μπιτς βόλεϊ έπαθε χιαστό και θα είναι έτοιμος μετά τον Δεκέμβρη και ο Αλεξανδρόπουλος πριν από μία βδομάδα, την ώρα που επιχειρούσε να κάνει ένα καρφί, έπαθε αποκόλληση ώμου».

Ο Πανελλήνιος σήμερα (18.00) θα δώσει στην Κυψέλη φιλικό αγώνα με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Λαμία. Στο μεταξύ, βαλκανικό τουρνουά θα διοργανώσει η Ορεστιάδα με τη συμμετοχή της Αρκας Σπορ (Τουρκία), της Ραντνίσκι (Σερβία) και της Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία) στις 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

– Στο Μπαλί βρίσκονται η Θάλεια Κουτρουμανίδου και η Μαρία Τσιαρτσιάνη προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα ακόμη τουρνουά του παγκόσμιου σιρκουί μπιτς βόλεϊ. Οι αγώνες αρχίζουν σήμερα με τους προκριματικούς.

– Την έκδοση δελτίων για τις Τσέχες Γιάνα Ζιμπούντοβα και Γιάνα Σιμάνκοβα ζήτησε ο Παναθηναϊκός ενώ ο Κτησιφών θέλει να εντάξει στην ομάδα του τη Γιαπωνέζα Κογκανεζάουα Χιρόε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή