ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Θύμισε… Μαραντόνα ο Βραζιλιάνος Κακά

Το δεύτερο γκολ του Κακά στον αγώνα της Μίλαν με τη Φενερμπαχτσέ έδωσε έναυσμα στους αθλητικούς συντάκτες για να ξαναθυμηθούν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986. Τότε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, αφού σκόραρε κόντρα στην Αγγλία με το περίφημο «χέρι του Θεού», στη συνέχεια πέτυχε γκολ περνώντας μόνος του σχεδόν όλη την αντίπαλη ομάδα. Μπορεί η ενέργεια του Κακά να μην ήταν τόσο θεαματική, αλλά ο νεαρός Βραζιλιάνος αποδέχτηκε τη σύγκριση: «Δεν μπορώ παρά να νιώθω ευτυχισμένος που κάποιοι με συγκρίνουν μαζί του».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κυρίαρχος της ΤV

Το ποδόσφαιρο παραμένει το κύριο άθλημα που παρουσιάζεται από την τηλεόραση, ενώ ο χρόνος μετάδοσης των παιχνιδιών αυξάνεται συνεχώς, αναφέρει η έκθεση του γερμανικού ινστιτούτου IFM, το οποίο ειδικεύεται σε μελέτες για τα MME. O αριθμός ωρών αναμετάδοσης έχει αυξηθεί το χρονικό διάστημα 2004-05 κατά 18,5%. Το IFM εκτιμά ότι 34,4 εκατομμύρια πολίτες από τις Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Βρετανία, Ελλάδα, Γαλλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, παρακολουθούσαν αγώνες στο ίδιο χρονικό διάστημα.

ΜΗΝΥΜΑ ΝΤΕΣΑΜΠ

Ανέτοιμη η Μονακό

Απούσα από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μονακό συμβιβάζεται με το UEFA και ξεκινάει την προσπάθειά της για είσοδο στη φάση των ομίλων με αντίπαλο την ολλανδική Βίλεμ, αλλά ακόμη και ο ίδιος ο προπονητής της παραδέχεται ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. «Δεν είμαι ευχαριστημένος με το επίπεδο της ομάδας μας ούτε στον αγωνιστικό τομέα ούτε στη νοοτροπία. Μπορεί να είμαστε μια καλή ομάδα για το γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορούμε να λεγόμαστε μεγάλος σύλλογος και γι’ αυτό ευθύνονται δύο παράγοντες: τα οικονομικά μας προβλήματα και τα φτωχά αποτελέσματα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

ΣΕΒΙΛΛΗ

Χωρίς τον Σαβιόλα

Στα περισσότερα γραφεία στοιχημάτων, η ομάδα της Σεβίλλης προβάλλει ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αλλά προς το παρόν θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της γερμανικής Μάιντζ, χωρίς να μπορεί να βασιστεί στον τραυματία Αργεντινό επιθετικό της, Χαβιέ Σαβιόλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή