ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«ΣΤΟΝ Ολυμπιακό η… ευδαιμονία των εμφανίσεών του στην Ελλάδα μπορεί να αποδειχθεί ανασταλτικός παράγοντας στο αποψινό παιχνίδι. Αν οι νταμπλούχοι μπουν στον αγωνιστικό χώρο με τη σοβαρότητα που ζητάει ο Σόλιντ και δεν υποτιμήσουν τη Ρόζενμποργκ, τότε όλα θα κυλήσουν ομαλά. Αν όχι, τότε ο αγώνας θα μετατραπεί σε… θρίλερ», γράφαμε στο σημείωμά μας στο φύλλο της Τρίτης.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τους «ερυθρολεύκους» βγήκαμε εμείς αληθινοί και διαψεύστηκε ο προπονητής τους που δήλωνε πως γνωρίζει την Ρόζενμποργκ και ήξερε τον τρόπο να την αντιμετωπίσει. Αποδείχθηκε πως και δεν την είχε μελετήσει και πιάστηκε και στον… ύπνο από τον συνάδελφό του.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ του Ολυμπιακού αλλά και ο Τροντ Σόλιντ όχι μόνον υποτίμησαν την Ρόζενμποργκ, αλλά το χειρότερο… υπερτίμησαν τους εαυτούς τους. Ξέχασαν τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ ενός αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ενός του πρωταθλήματος της… ψωροκώσταινας.

ΟΤΑΝ το κατάλαβαν ήταν πολύ αργά για όλους. Και για τους παίκτες που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει και για τον προπονητή τους που… θυμήθηκε να βοηθήσει την ομάδα του με κάποια αλλαγή στο 80΄, όταν ήταν πίσω στο σκορ από το 49΄!

H… ΣΦΑΛΙΑΡΑ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ισχυρή. Οταν μάλιστα η επιλογή Σόλιντ έγινε για την ευρωπαϊκή καταξίωση της ομάδος. Εκεί όπου είχε αποτύχει -σύμφωνα με τα «παπαγαλάκια» της διοίκησης- ο Μπάγιεβιτς.

ΚΑΙ το χειρότερο για τον Σωκράτη Κόκκαλη είναι πως προχθές ακόμα δήλωνε στα μέλη του Δ.Σ. πως στο πρόσωπο του Σόλιντ, βρήκε έναν άνθρωπο να συνεννοείται.

ΣΙΓΟΥΡΑ ο Νορβηγός τεχνικός δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχημένος με το… καλημέρα. Χρειάζεται και αυτός πίστωση χρόνου. Ειδικά για να μπορέσει να μάθει σε ποια χώρα ήρθε να δουλέψει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή