EOK: H εθνική ομάδα δεν μπορεί να είναι στο Στοίχημα

EOK: H εθνική ομάδα δεν μπορεί να είναι στο Στοίχημα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Εθνική ομάδα βάζει… στοίχημα με τον… εαυτό της ότι μπορεί να διακριθεί στο 34ο Ευρωμπάσκετ, αλλά η συμμετοχή των προσεχών αγώνων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα», δημιούργησε και πάλι τον εκνευρισμό της EOK που διαμαρτύρεται συνεχώς, τα 4 τελευταία χρόνια για την αντιμετώπιση του ΟΠΑΠ προς την ελληνική ομάδα.

Με επιστολή που έστειλε, χθες, προς τη διοίκηση του ΟΠΑΠ, η διοίκηση της ομοσπονδίας μπάσκετ γνωστοποιεί τη σαφή, κατηγορηματική και αδιαπραγμάτευτη θέση της, να μη συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες των εθνικών ομάδων σε δελτία προγνωστικών, γιατί δεν θα πρέπει τα αποτελέσματα των αυθεντικών εκπροσώπων του ελληνικού μπάσκετ να αποτελούν αντικείμενο τυχερών κερδοσκοπικών παιχνιδιών. H ανακοίνωση της EOK καταλήγει, ζητώντας την απόσυρση των αγώνων της Εθνικής στο 34ο Ευρωμπάσκετ: «Το Δ.Σ. της EOK σας ζητεί να αποκαταστήσετε τη νομιμότητα, τη δεοντολογία και τον αλληλοσεβασμό των εκατέρωθεν δικαιωμάτων που πλήττονται από την αυθαίρετη δυστυχώς απόφαση του Οργανισμού σας».

– Τον καλύτερο «μπούσουλα» για την πορεία τους στο 34ο Ευρωμπάσκετ, έχουν στα χέρια τους οι διεθνείς παίκτες, μια ημέρα πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.

Στους παίκτες της Εθνικής δόθηκε το νέο DVD που κυκλοφόρησε με τα κατορθώματα του Ευρωμπάσκετ του ’87 και φυσικά οι φορητοί υπολογιστές πήραν φωτιά για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή