Δύσκολο έργο ο ΠΑΟΚ μετά το 1-1 με Μέταλουργκ

Δύσκολο έργο ο ΠΑΟΚ μετά το 1-1 με Μέταλουργκ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H αναζήτηση γιατρικού για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας του ΠΑΟΚ συνεχίζεται. Κι αν για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Νίκος Καραγεωργίου έχει ακόμη πίστωση χρόνου δεν συμβαίνει το ίδιο και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. O ΠΑΟΚ προσθέτοντας στο παθητικό του ακόμη μία κακή εμφάνιση, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Μέταλουργκ Ντόνετσκ και πλέον η υπόθεση πρόκριση έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας.

Ο προπονητής του «δικεφάλου» προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του σε σύγκριση με αυτήν που είχε παρουσιάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και πέρασε τον Λάμπρο Βαγγελή σε ρόλο επιτελικού χαφ πίσω από τους Σαλπιγγίδη και Μίετσελ. Το σχήμα αυτό δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και οι Ουκρανοί κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. O «δικέφαλος» κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 25ο λεπτό με τον Σαλπιγγίδη, το γκολ αυτό όμως ήρθε χάρις στο πείσμα του Μίετσελ ο οποίος πίεσε τον Νε και του έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή του Βιρτ και όχι από κάποια οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων. H φάση αυτή ήταν ουσιαστικά μία παρένθεση στην κυριαρχία των Ουκρανών, οι οποίοι πλησίασαν στην ισοφάριση στο 30ό λεπτό, όμως η κεφαλιά του Σισένκο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τοχούρογλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε. Οι «γραμμές» του ΠΑΟΚ είχαν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους και οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους χωρίς να ιδρώσουν ιδιαίτερα. Οσο κι αν ο Καραγεωργίου ζητούσε από τους παίκτες του να προωθηθούν και προσπάθησε να βοηθήσει με την είσοδο των Φουτσίνι και Μαλαδένη, αυτό δεν έγινε και ήταν θέμα χρόνου να έρθει η ισοφάριση από τη Μέτλουργκ στο 67ο λεπτό με τον Σισένκο. H είσοδος του Σικαμπάλα ένα τέταρτο πριν από το φινάλε στη θέση του Ακιέλ πέρασε απαρατήρητη και πλέον ο «δικέφαλος» χρειάζεται να προσπαθήσει αρκετά στη ρεβάνς για να μπορέσει να μείνει ζωντανός στη συνέχεια της διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Ουντέζε, Καρυπίδης, Ακιέλ (75΄ Σικαμπάλα), Μέγκαχεντ, Ζαγοράκης, Βαγγελής (56΄ Μαλαδένης), Εγκωμίτης (53΄ Φουτσίνι), Χαραλάμπους, Μίετσελ, Σαλπιγγίδης.

Μεταλουργκ Ντονετσκ: Βιρτ, Τκατσένκο, Νε, Φλορέα, Ζότοφ, Γκιουζέλοφ, Ρίστιτς (84΄ Ολεξιένκο), Αλιούτα (90΄ Μελικιάν), Σισένκο, Ζακαρλιούκα, Κοσίριν (89΄ Πριγιόμοφ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή