Προχωρούν Τσιαρτσιάνη – Κουτρουμανίδου

Προχωρούν Τσιαρτσιάνη – Κουτρουμανίδου

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο παρελθόν άφησαν τις άσχημες εμφανίσεις οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Θάλεια Κουτρουμανίδου. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος στο μπιτς βόλεϊ ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθειά τους στο τουρνουά του παγκοσμίου σιρκουί, που διεξάγεται στο μαγευτικό Μπαλί. Τα κορίτσια πέτυχαν χθες δύο νίκες και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης. Αρχικά, επικράτησαν των Γαλλίδων, Γιαέλ / Ετιέν με 2-0 σετ (21-14, 21-13), και στη συνέχεια υπερίσχυσαν των Σουηδέζων Ούντσταλ / Λούντκβιστ με 2-1 σετ (21-14, 13-21, 15-13), ύστερα από μια συναρπαστική αναμέτρηση. «Είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με δύο νίκες απέναντι σε ομάδες τις οποίες αντιμετωπίσαμε για πρώτη φορά. Μας βοήθησε πολύ το γεγονός ότι ήρθαμε δύο ημέρες νωρίτερα και συνηθίσαμε τη ζέστη», δήλωσε για την επιτυχία των αθλητριών ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μανώλης Ρουμελιώτης, που τις συνοδεύει στο Μπαλί. Σήμερα το πρωί το ελληνικό δίδυμο θα προσπαθήσει να περάσει στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης. Αντίπαλές τους θα είναι οι Ολλανδέζες, Κέιζερ / Λίνστρα.

– Στην Ορεστιάδα αρχίζει σήμερα το βαλκανικό τουρνουά βόλεϊ «Σωτήρης Τσερκέζης». Εκτός από τους «ακρίτες» θα πάρουν μέρος η Αρκας Σπορ (Τουρκία), η Ραντνίσκι (Σερβία) και η Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία). Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 18 Σεπτεμβρίου. Το σημερινό πρόγραμμα: 18:00: Αρκας Σπορ – Λέφσκι Σόφιας, 20:00: Ορεστιάδα – Ραντνίσκι. Στο μεταξύ, χθες έγινε η παρουσία της νέας ομάδας της Ορεστιάδας και οριοθετήθηκαν οι στόχοι. «Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να φθάσουμε ψηλά. Ολοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα», υπογράμμισε ο Θοδωρής Μποζίδης που επέστρεψε στην Ορεστιάδα. Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του προπονητή, Μίλαν Τζούριτς: «Στοχεύουμε να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει εκεί που ήταν κάποτε. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή