Συντριβή του Αρη, 5-1 από τη Ρόμα

Συντριβή του Αρη, 5-1 από τη Ρόμα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H βόλτα των παικτών του Αρη σε Κολοσσαίο, Φοντάνα ντι Τρέβι, Αγιο Πέτρο και Πιάτσα ντι Σπάνια, συνεχίστηκε και στο «Ολύμπικο». Χθες, όμως, ξεναγοί ήταν οι συνάδελφοί τους της Ρόμα, οι οποίοι τους πρόσφεραν μια εμπειρία ξεχωριστή. Τους φιλοδώρησαν με πέντε γκολ (5-1) και παράλληλα τους περιόρισαν κάθε ελπίδα για πρόκριση στους ομίλους του κυπέλλου UEFA. Εκεί όπου οι Ρωμαίοι θα βρίσκονται σίγουρα ακόμη και αν ο Λουτσιάνο Σπαλέτι παρατάξει στη Θεσσαλονίκη την αναπληρωματική ομάδα.

Ο Αρης δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και μετέτρεψε σε εφιάλτη το ευρωπαϊκό του όνειρο. Οι παίκτες του μπορεί να έλεγαν πριν από το ματς ότι θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, αφού είναι μια πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά έμειναν μόνο στις δηλώσεις. Σε αυτό βέβαια σημαντικό μερίδιο είχαν οι αντίπαλοί τους, οι οποίοι δεν τους άφησαν να πάρουν ανάσα.

Οι Ρωμαίοι έδειξαν μόλις από το 30ό δευτερόλεπτο ποιος θα ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης, όταν ο Ακουιλάνι παραβίαζε την εστία του Πουρλιοτόπουλου.

Η ψυχρολουσία του γκολ επηρέασε τα μέγιστα τους «κίτρινους», ενώ ανέβασε την ψυχολογία των Ιταλών, οι οποίοι βρήκαν πρόσφορο έδαφος και άρχισαν τον… χορό των γκολ με τους Πανούτσι (22΄), Μοντέλα (28΄), Πανούτσι (43΄), Τότι (53΄). Το γκολ της τιμής σημείωσε ο Σανχούρχο (40΄) μ’ ένα θαυμάσιο σουτ. O Αργεντίνος μέσος ήταν ο καλύτερος παίκτης της ελληνικής ομάδας.

ΡΟΜΑ: Κούρσι, Κουφρέ, Πανούτσι, Κουφούρ, Μπαβό, Ντακούρ, Ακουιλάνι, Μαντσίνι (65΄ Μαντσίνι), Νταντέι, Τότι, Μοντέλα.

ΑΡΗΣ: Πουρλιοτόπουλος, Ντομορό, Νάιντος, Παπαδόπουλος, Γόγολος, Γκαρσία, Πασσαλής, Νεμπεγλέρας, Σανχούρχο, Μωυσιάδης, Κασέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή