Μήνυμα Σάαφ σε ΠΑΟ: Θα έρθουμε για νίκη στην Αθήνα

Μήνυμα Σάαφ σε ΠΑΟ: Θα έρθουμε για νίκη στην Αθήνα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H εντός έδρας ήττα της Βέρντερ Βρέμης από την Μπαρτσελόνα ουσιαστικά «αναγκάζει» τη γερμανική ομάδα να ψάξει αλλού τους χαμένους βαθμούς και η επόμενή τους ευκαιρία θα είναι απέναντι στον παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Σε συνδυασμό με το καλό σκορ που πέτυχε η Ουντινέζε κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν έχουμε άλλη λύση. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς από την ελληνική ομάδα», τόνισε ο προπονητής της Βέρντερ, Τόμας Σάαφ και συμπλήρωσε: «Ισως αξίζαμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και με αντίπαλο μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα δεν έχεις αυτήν την πολυτέλεια. Πάντως, για την προσπάθεια που κάναμε, ακόμη και μόνο ένα γκολ θα με άφηνε πιο χαρούμενο».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Δανός μεσοεπιθετικός Ντάνιελ Γιένσεν: «Μετά το πέναλτι του Ροναλντίνιο δεν είχαμε κουράγιο. Τώρα πρέπει να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό».

Μοιραίος παίκτης για τη Βέρντερ ήταν ο Παραγουανός Νέλσον Βαλντέζ, που έχασε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες: «Στο τέλος ήμουν τόσο απογοητευμένος που δεν ήθελα ούτε φανέλες να αλλάξω με τους αντιπάλους». Οσο για τα… παπούτσια που διάλεξε για την περίσταση; «Μετά τέτοιο παιχνίδι, μάλλον πάνε για πέταμα», δήλωσε ο Βαλντέζ.

«Δουλέψαμε πολύ»

Στο στρατόπεδο των Καταλανών τα συναισθήματα φυσιολογικά είναι διαφορετικά. «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο επιτρέψαμε στη Βέρντερ να κάνει πολλές ευκαιρίες, πράγμα που θα μπορούσε να μας έχει κοστίσει. Διορθώσαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο μέρος κι έτσι καταφέραμε να μη δεχτούμε γκολ, από μια ομάδα που συνήθως σκοράρει. Ολοι λένε ότι είμαστε μια επιθετική ομάδα, αλλά δουλεύουμε πολύ και στην άμυνα. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός της Μπάρτσα, Φρανκ Ράικαρντ. H ισπανική ομάδα πήρε το προβάδισμα σε μια φάση που η τύχη της χαμογέλασε με την κόντρα στο σουτ του Ντέκο. «Τύχη; Δεν νομίζω. Ισως λίγη στη φάση του γκολ, αλλά σίγουρα καθόλου όταν σούταρα αργότερα στο δοκάρι», υπογράμμισε ο Βραζιλιανοπορτογάλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή