Με ρωσικό… αέρα

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H AEK μπορεί να έφυγε «τσαρίνα» από την Αγία Πετρούπολη, έστω και ταλαιπωρημένη (αγωνιστικά, μεταφορικά), αλλά αυτό που θέλει τώρα είναι να πραγματοποιήσει επίσης μια καλή εμφάνιση και στο OAKA, στο αυριανό παιχνίδι με το Αιγάλεω (20.00).

Στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πνέει άνεμος αισιοδοξίας μετά τα τελευταία αποτελέσματα και όλοι ευελπιστούν ότι θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής. O Φερνάντο Σάντος είδε τις φωνές που βάζει στην προπόνηση να πιάνουν τόπο, αφού οι παίκτες του ακολουθούν και εφαρμόζουν αυτά που τους ζητάει. Κάτι που επισήμανε τόσο μετά το ματς με τον Ηρακή, αλλά πολύ περισσότερο μετά τον αγώνα με τη Ζενίτ. «Παίξαμε πολύ κοντρολαρισμένα. Για ένα διάστημα χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, όμως συνήλθαμε γρήγορα και αντιμετωπίσαμε σωστά την κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πορτογάλος στο ματς για το κύπελλο UEFA χώρεσε στην άμυνα τρεις κεντρικούς αμυντικούς (Τσιρίλο, Αλεξόπουλο, Μόρα). Ενα σύστημα που απέδωσε καρπούς και παράλληλα ανοίγει την πόρτα της ενδεκάδας στον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος από προχθές προπονείται στους Θρακομακεδόνες.

Στα θετικά της ομάδας είναι και η απόδοση των δύο Ιταλών, οι οποίοι έδειξαν ότι θα είναι βασικά εργαλεία στα χέρια του Σάντος. O Σορεντίνο ήταν ανίκητος, ενώ ο Τσιρίλο ήταν απροσπέλαστος και σου έδινε την εντύπωση πως παίζει χρόνια με την ομάδα.

Ο τεχνικός της «Ενωσης» δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο αυριανό παιχνίδι με το Αιγάλεω, αφού είναι γνωστό ότι δεν συνηθίζει ν’ αλλάζει πλάνα όταν είναι ευχαριστημένος. O Σάντος γνωρίζει αρκετά καλά πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ επικίνδυνο, αφού ο αντίπαλος έχει ανεβάσει (και αυτός) υψηλά τον πήχυ φέτος.

Σήμερα οι Χιώτης, Τζιωρτζιόπουλος θα βρεθούν στο περίπτερο της AEK, στο Ελληνικό, για να συνομιλήσουν με τον κόσμο και να υπογράψουν αυτόγραφα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή