Νίκη – ανάσα στο ντέρμπι θέλει ο Ηρακλής

Νίκη – ανάσα στο ντέρμπι θέλει ο Ηρακλής

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία νίκη αναζητούν στον Ηρακλή, προκειμένου να αντιστραφεί το κακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Το ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ, υπό προϋποθέσεις δίνει στους «κυανόλευκους» αυτήν την ευκαιρία αν υπολογίσει κανείς ότι και ο «Δικέφαλος» δεν είναι σε καλή κατάσταση ενώ υπάρχει και η κούραση από τον αγώνα της Πέμπτης με τη Μέταλουργκ Ντόνετσκ.

Ο Σάββας Κωφίδης βλέπει ότι η επιμονή του στο σύστημα «4-3-3» το οποίο συχνά πυκνά μετατρέπεται σε «4-2-3-1» δεν του έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και ετοιμάζεται να αλλάξει τα πλάνα του. Με εντατικό φροντιστήριο στους ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής και με δεδομένο ότι ο «Γηραιός» έχει αποδώσει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την AEK όλα δείχνουν ότι κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Κωφίδης θα ενισχύσει την μεσαία του γραμμή ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Παντελής Καπετάνος και Ερέρα. Βέβαια, ο Ελληνας τεχνικός θα περιμένει μέχρι και την ύστατη ώρα προκειμένου να δει ποιους παίκτες θα έχει στην διάθεσή του. Οι Μπαρκ Σεγκιρί και Γιώργος Γεωργιάδης δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, γεγονός που τους υποχρεώνει να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα όπως και οι Σνάουτσερ και Πουρσανίδης. Σε αυτούς τους τέσσερις πρέπει να προστεθεί και το όνομα του Στεφανή, ο οποίος όμως είναι βέβαιο ότι και τη Δευτέρα θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του από την εξέδρα.

Ανασφάλεια

Ο Σάββας Κωφίδης όμως καλείται να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στα αγωνιστικά θέματα μακριά από τα διοικητικά προβλήματα που υπάρχουν. Οσο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απαγορεύει στον Δημήτρη Χούλη να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ, είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει ανασφάλεια για το τι μέλλει γενέσθαι κυρίως σε ό,τι αφορά τα οικονομικά θέματα. Ναι μεν ο κ. Χούλης μέχρι στιγμής είναι τυπικός με χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι πλήρωσε 120.000 ευρώ για να σφραγιστούν τα εισιτήρια του ντέρμπι, κανείς όμως δεν ξέρει για πόσο ακόμη θα δείχνει την ίδια διάθεση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα έσοδα της ΠΑΕ είναι ελάχιστα μιας και τα διαρκείας μόλις και μετά βίας ξεπέρασαν τα 1.000, όλο το καλοκαίρι στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας οι πόρτες ήταν ανοιχτές για τους φιλάθλους ενώ ακόμη η φανέλα είναι «λευκή» από διαφήμιση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή