Ενθουσιασμένοι με Διαμαντίδη και Ζήση

Ενθουσιασμένοι με Διαμαντίδη και Ζήση

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αστέρι» ο Διαμαντίδης, στάσιμος ο Φώτσης, στόχος ο Ζήσης! Το Βελιγράδι έχει μετατραπεί σε «πηγή» των πιο ταλαντούχων και εξελίξιμων Ευρωπαίων παικτών, όπως συνηθίζεται στις μεγάλες διοργανώσεις και η διεξαγωγή του 34ου «ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ», προσέλκυσε στην σερβική πρωτεύουσα, πλήθος Αμερικάνων σκάουτερ που παρακολουθούν όλους τους παίκτες. Κορυφαίος των «κατασκόπων» που προέρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, είναι ο Τζο Ας των Ιντιάνα Πέισερς. O πιο άμεσος συνεργάτης του προέδρου των Πέισερς, Λάρι Μπέρντ και ο άνθρωπος που ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Λιθουανού, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

«Περιμένουμε εκπληκτικά πράγματα από τον Γιασικεβίτσιους. Ηρθε να παίξει στο NBA, στην πιο ώριμη ηλικία του και έχει μεγάλη διάθεση να καταξιωθεί» είπε ο ασπρομάλλης σκάουτερ που δεν «έκρυψε» την παρακολούθηση του επόμενου στόχου των Πέισερς, εφόσον έχει την ανάλογη εξέλιξη και δεν είναι άλλος από τον Νίκο Ζήση: «O Δημήτρης Διαμαντίδης έχει κάνει εκπληκτικά ματς, είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά εμείς ενδιαφερόμαστε και για την περίπτωση του Ζήση, τον οποίο παρακολουθούμε εδώ και τρία χρόνια. Προς το παρόν, βέβαια, απλά βλέπουμε παίκτες και τίποτα περισσότερο. Θα δούμε πώς θα παίξει και στην Μπενετόν που τον απέκτησε, αλλά δείχνει ότι είναι συγκροτημένος αθλητής».

Πάντως στο άκουσμα του ονόματος του Αντώνη Φώτση, ο οποίος είναι ο μοναδικός από το ρόστερ του Γιαννάκη με θητεία στο NBA, ο Τζο Ας δεν ενθουσιάστηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή