Πρόβλημα ξανά με τον Παπαδόπουλο

Πρόβλημα ξανά με τον Παπαδόπουλο

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ούτε χθες είχε ευχάριστα νέα ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Γυρίζοντας από την Ιταλία, είδε τον Παπαδόπουλο να εγκαταλείπει την προπόνηση με ενοχλήσεις στον δικέφαλο, γεγονός που ελαχιστοποιεί, σχεδόν εκμηδενίζει, τις πιθανότητες να αγωνιστεί το Σάββατο εναντίον του Πανιωνίου. O διεθνής επιθετικός είχε μπει δυνατά στο πρόγραμμα τη Δευτέρα και υπήρχαν μεγάλες πιθανότητες να παίξει, για να δώσει λύση στο επιθετικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού (ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και αυτό με πέναλτι). Τώρα είναι εξαιρετικά αμφίβολη ακόμα και η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Βέρντερ. O Μαλεζάνι προτίμησε να αφήσει την προπόνηση να κυλήσει χωρίς να μιλήσει στους παίκτες του, είτε σε όλους μαζί, είτε σε μερικούς ξεχωριστά. Το έχει κάνει άλλωστε αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, χωρίς να αλλάξει κάτι θεαματικά στην απόδοση της ομάδας. Δεν μίλησε ούτε με τον Ολισαντέμπε, ο οποίος είχε αφήσει με δηλώσεις του υπονοούμενα ότι μερικοί παίκτες βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα. Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, ο «Μανόλης» έλεγε στους συμπαίκτες του ότι ήθελε απλώς να προκαλέσει με τα λόγια του ένα ηλεκτροσόκ μπας και «ξυπνήσει» ο εγωισμός τους και όχι να θίξει κάποιους. Δεν έγινε απόλυτα πιστευτός, αλλά κανείς δεν θέλησε να δώσει συνέχεια…

– «Ημουν πολύ χαρούμενος στην Αθήνα, το τελείωμα της θητείας μου όμως δεν ήταν καλό για εμένα. Δεν ήταν δικό μου το λάθος. Το πρόβλημα ήταν ότι αλλάξαμε 4 προπονητές. Αυτούς πρέπει να ρωτήσετε. Αυτοί είναι τα μεγάλα αφεντικά», δήλωσε στην EPA ΣΠΟΡ ο Ρούντολφ Σκάτσελ, παίκτης της… χρονιάς στη Σκωτία με τις καταπληκτικές εμφανίσεις του στη Χαρτς.

– Σε έκτακτες αιματολογικές εξετάσεις υποβλήθηκαν οι «πράσινοι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή