O Λόταρ Ματέους στον ΠΑΟΚ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Λόταρ Ματέους θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. O μέχρι πρότινος ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουγγαρίας έδωσε χθες θετική προφορική απάντηση στην διοίκηση του «δικεφάλου» και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη. O Γερμανός προπονητής θα παρακολουθήσει την Κυριακή τον αγώνα με το Αιγάλεω και την Δευτέρα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα είναι στον πάγκο της ομάδας στην ρεβάνς με την Μέταλουργκ Ντόνετσκ. O Γιώργος Κωστίκος θα παραμείνει στον πάγκο για τους επόμενους δύο αγώνες μιας και η διοίκηση της ομάδας δεν θέλει να χρεώσει στον Ματέους πιθανό αποκλεισμό από τους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη έναν, θα εισπράξει ετησίως 600.000 ευρώ, όμως το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα το δώσει ο βασικός χορηγός της ομάδας και όχι η διοίκηση της ΠΑΕ. Στον αγωνιστικό τομέα, ο Γιώργος Κωστίκος, για τον αγώνα με το Αιγάλεω δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μαλαδένη και Εγκωμίτη, ενώ ελάχιστες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Μίετσελ.

Στον Ηρακλή, χαμογελούσαν για την εμφάνιση της ομάδας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όχι όμως και για το τελικό αποτέλεσμα μιας και πιστεύουν ότι η ομάδα άξιζε την νίκη. O Σάββας Κωφίδης ζήτησε από τους παίκτες του να συγκεντρωθούν στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όπου αναζητείται η πρώτη φετινή νίκη.

Ο Αρης λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής προχώρησε στην απόκτηση του Γιουράι Μπούτσεκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή