Πωλητήριο της Ουντινέζε στον Ιακουίντα

Πωλητήριο της Ουντινέζε στον Ιακουίντα

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οριστική φαίνεται πως είναι η ρήξη της διοίκησης της Ουντινέζε με τον Βιντσέντζο Ιακουίντα, από τη στιγμή που ο 25χρονος επιθετικός δεν υποκύπτει στις πιέσεις για ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα.

«Αν βρούμε αγοραστή, θα τον πουλήσουμε τον Ιανουάριο. Αφού δεν είναι ευχαριστημένος, δεν υπάρχει λόγος να μείνει εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζιανπάολο Πότσο, και συμπλήρωσε: «Εμείς έχουμε μια ομάδα από παίκτες που διψάνε για επιτυχία. Δεν βλέπω τον λόγο να υφίστανται τις συνέπειες της δικής του συμπεριφοράς. Πρόκειται για ζήτημα σεβασμού. Ή τρέφει κάποιος αισθήματα για την ομάδα του ή όχι. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, δεν πιστεύουμε ότι θα είμαστε πιο αδύναμοι χωρίς τον Ιακουίντα».

Λόγω της διένεξής του με τη διοίκηση, ο παίκτης που πέτυχε τρία γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Τσάμπιονς Λιγκ, έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Γιουβέντους και αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, δεν προβλέπεται να ξαναφορέσει τη φανέλα της Ουντινέζε…

«Εδεσε» Πουγιόλ

Ακόμη ένας παίκτης της Μπαρτσελόνα έδειξε έμπρακτα ότι πιστεύει στις μελλοντικές δυνατότητες της ομάδας του και από χθες ανήκει στην παρέα όσων ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με την πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Ο λόγος για τον αρχηγό Κάρλες Πουγιόλ, που συμφώνησε για επέκταση της συμφωνίας του μέχρι το 2010 (το προηγούμενο συμβόλαιο θα έληγε το 2007), όπως έκαναν πρόσφατα και οι Ροναλντίνιο, Ντέκο, Ετό, Τσάβι και Βαλντές. Αν προσθέσει κανείς το νεαρό Αργεντινό Λιονέλ Μέσι (συμφωνία μέχρι το 2014) και τον Ολλανδό προπονητή Φρανκ Ράικαρντ (μέχρι το 2009), μπορεί να συμπεράνει εύκολα ότι αυτήν τη στιγμή η καταλανική ομάδα, αν μη τι άλλο, προσφέρει τις ιδανικότερες των συνθηκών στους… υπαλλήλους της. Στην περίπτωση που κάποια ομάδα επιθυμεί να τους προσφέρει καλύτερο… περιβάλλον εργασίας, θα πρέπει να καταβάλει υψηλότατες ρήτρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή