ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΡΦΑΝΟΣ

Στον δικαστή ο καβγάς στην ΕΠΑΕ

Στον αθλητικό δικαστή στέλνει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός την υπόθεση που αφορά το επεισόδιο που είχαν οι Αχιλλέας Μπέος και Αλέξης Κούγιας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΠΑΕ την περασμένη Δευτέρα. Οπως τονίζει ο κ. Ορφανός στο έγγραφο που απέστειλε στον αθλητικό δικαστή, «η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην ΕΠΑΕ μετετράπη σε πεδίο εκδήλωσης συμπεριφορών (ύβρεις, ξυλοδαρμοί), που όχι μόνο δυσφημούν το άθλημα του ποδοσφαίρου αλλά προσβάλλουν ευθέως τις αρχές του φιλάθλου πνεύματος και του ολυμπιακού ιδεώδους… Παρακαλούμε όπως στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας επιληφθείτε της παραπάνω υποθέσεως».

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Διέξοδος… ελευθερίας

Μετά την υπόθεση Μποσμάν οι παίκτες έχουν ένα ακόμα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια τους. Σύμφωνα με την παράγραφο 12 των νέων κανονισμών της FIFA, οι ποδοσφαιριστές που έχουν περισσότερο από τρία χρόνια σ’ ένα σύλλογο μπορούν να εξαγοράσουν το συμβόλαιό τους και να συνεχίσουν σε ομάδα της αρεσκείας τους. Αυτό που θα πρέπει να πληρώσουν είναι τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιό τους. Ερώτημα παραμένει το τι γίνεται με τις ρήτρες που πολλές φορές εμπεριέχονται στα συμβόλαια των παικτών.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αναβαθμίζει το γήπεδο

Βασισμένη σε ευρωπαϊκές προδιαγραφές θα γίνει η ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου, όπως αποφάσισαν ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης και στελέχη της κατασκευαστικής εταιρείας FISCOP. Οι σημαντικότερες θα είναι η δημιουργία τεσσάρων σουιτών πάνω από τον χώρο των VIP στη θύρα 3, η κατασκευή δημοσιογραφικών θεωρείων 100 θέσεων στο πάνω μέρος της θύρας 7, η ολοκλήρωση της μεταλλικής κερκίδας 2.000 θέσεων, στη θύρα 1, η οποία θα διατίθεται για τους φιλοξενούμενους, η δημιουργία σκέπαστρου και η δημιουργία νέων χώρων εσωτερικά (μικτή ζώνη, κυλικεία, μπουτίκ). Τα έργα ανακαίνισης θα ξεκινήσουν σήμερα και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί ύστερα από έναν μήνα. Στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχαν κανονικά οι Τάκης Παππάς, Βαγγέλης Ντάγκας και Αλεν Ραγκουέλ, οι οποίοι τέθηκαν στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου. Σήμερα θα γίνει το τελικό τεστ για τον Μίλεν Πέτκοφ.

ΙΩΝΙΚΟΣ

Φροντιστήριο σε φάσεις

Στις στημένες φάσεις επέστησε την προσοχή των παικτών του ο Σάκης Τσιώλης υπενθυμίζοντάς τους ότι η ομάδα δέχτηκε με αυτόν τον τρόπο τρία γκολ από τον Πανιώνιο, και τους ζήτησε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για το ματς με την Καλλιθέα. Χθες δεν προπονήθηκαν οι τραυματίες Οφρυδόπουλος, Ουκάρ και Ρόκας και η συμμετοχή τους θα είναι αμφίβολη. Αντίθετα στη διάθεση του Ελληνα προπονητή θα είναι οι Μπεκιάι, Περόνε, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.

ΟΦΗ

Μήνυμα Βλάχου

Ο Βαγγέλης Βλάχος έδωσε, χθες, το σύνθημα της νίκης επί του Ηρακλή η οποία θα αποτελέσει ένα μικρό συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας μας, τη διοίκηση, απ’ όλους, όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Αναφορικά με τον Μαχλά, ο τεχνικός των Κρητικών είπε: «Μέσα στην ομάδα αντιμετωπίζω όλους τους παίκτες το ίδιο. Δεν με ενδιαφέρει το όνομα που έχει κάποιος. Οπως βλέπω τον Μαχλά, βλέπω και τον Βλαστό. Πάνω απ’ όλους είναι ομάδα. Τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που μένει είναι η ομάδα. Και η ομάδα μας έχει μεγάλες απαιτήσεις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή