Την Τρίτη τα σπουδαία για την εθνική βόλεϊ

Την Τρίτη τα σπουδαία για την εθνική βόλεϊ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την προσεχή Τρίτη θ’ αποφασίσει η Διεθνής Ομοσπονδία Βόλεϊ (FIVB) για το θέμα της συμμετοχής της εθνικής ομάδας ανδρών στην παγκόσμια λίγκα του 2006. Χθες, μία ημέρα προτού τελειώσει η προθεσμία που είχε δώσει η FIVB στην ελληνική ομοσπονδία για να της απαντήσει σχετικά με τα τρία αιτήματά της, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Θανάσης Μπελιγράτης, έστειλε επιστολή στην οποία επισημαίνει:

– Για το θέμα των συμβολαίων με τον τηλεοπτικό φορέα, δεν μπορούμε να έχουμε απάντηση πριν από τη 10η Οκτωβρίου.

– Σχετικά με τον εθνικό χορηγό, την Εθνική Τράπεζα, είμαστε δεσμευμένοι για ένα ακόμη έτος. Σας πληροφορούμε ότι χορηγεί και υποστηρίζει και τις εθνικές γυναικών, εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων. H Ομοσπονδία μας έχει τον μεγαλύτερο χορηγό από όλα τα ολυμπιακά αθλήματα στη χώρα και μας στηρίζει, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και στην προβολή του αθλήματος με εκδηλώσεις και κυρίως στα μέσα ενημέρωσης. Για το ελληνικό βόλεϊ, η Εθνική Τράπεζα είναι πολύ σημαντικός χορηγός, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να εγκρίνετε τη συμμετοχή της ομάδας μας με τους όρους του 2005. Για το θέμα της διεξαγωγής των αγώνων από Παρασκευή έως Κυριακή, ο κ. Μπελιγράτης τονίζει, ότι, λόγω του ότι τα παιχνίδια θα γίνουν Ιούλιο και Αύγουστο, «θ’ αντιμετωπίσουμε μεγάλη δυσκολία για Παρασκευή και Σάββατο, λόγω των διακοπών». Πιστεύει, δε, ότι η Κυριακή και η Δευτέρα είναι οι προσφορότερες ημέρες. Επισημαίνει, τέλος, ότι ο πρόεδρος της FIVB αντιμετώπισε θετικά το θέμα και πως έχουμε και την προφορική συμφωνία των προέδρων της Βραζιλίας, της Αργεντινής και της Πορτογαλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή