Αλλα δύο αστέρια για Παναθηναϊκό

Αλλα δύο αστέρια για Παναθηναϊκό

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο να κάνουν τον Παναθηναϊκό ισχυρό και να τον οδηγήσουν φέτος στην κορυφή της Ελλάδος και στην κατάκτηση, για πρώτη φορά, ευρωπαϊκού τροπαίου (του Τοπ Τιμς Καπ, δηλαδή του πρώην κυπέλλου κυπελλούχων, το οποίο κατέχει ο Ολυμπιακός) ήλθαν στην Αθήνα δύο από τους σπουδαιότερους σύγχρονους παίκτες του βόλεϊ. Οι Βραζιλιάνοι, Ντάντε και Μαρσελίνιο. Με την προσθήκη τους, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χαβιέρ Βέμπερ μπορεί να δουλέψει καλύτερα με την ομάδα.

– Δεν κατόρθωσαν να διακριθούν οι τρεις ελληνικές ομάδες στο 1ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ κωφών, που έγινε στην Αλάνια (Τουρκία). Στους άνδρες, στους οποίους πήραν μέρος 22 ομάδες, οι K. Σιμψής και Γ. Βασιλάκης κατετάγησαν 15οι και οι Δ. Ραμπιάς και Δ. Κουρεμένος 17οι. Στις γυναίκες (17 ομάδες) οι A. Τράκα – E. Λάμπρου κατέλαβαν την 14η θέση. H Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην Ε.Ο.ΠΕ., για τη βοήθειά της στη συμμετοχή της Ελλάδας στο πρωτάθλημα. «Ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας, με όρους αλληλεγγύης, ιδιαιτέρως εν όψει του 2ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ κωφών, που ευχής έργον, θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το 2007», καταλήγει η επιστολή.

– Πολωνία – Ρωσία και Ιταλία – Αζερμπαϊτζάν είναι οι ημιτελικοί αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών, που διεξάγεται στην Κροατία, με τις Ελληνίδες διεθνείς να είναι, δυστυχώς, θεατές από την τηλεόραση. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σήμερα, όπως και αυτοί για τις θέσεις 5η-8η: Σερβία / Μαυροβούνιο – Ολλανδία, Κροατία – Τουρκία. Οι τελικοί για όλες τις θέσεις θα γίνουν αύριο. H κατάταξη στις υπόλοιπες θέσεις: 9η Βουλγαρία, 10η Ρουμανία, 11η Γερμανία, 12η Ισπανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή