Σε τροχιά Ευρώπης ο Ατρόμητος…

Σε τροχιά Ευρώπης ο Ατρόμητος…

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Ατρόμητος «δραπέτευσε» απ’ την Καλαμαριά επικρατώντας χθες βράδυ του τοπικού Απόλλωνα με 2-1. H ομάδα του Γιώργου Παράσχος έφθασε δικαίως στη νίκη παίζοντας ώριμα και άκρως αποτελεσματικά. Είναι αξιοσημείωτο πως άνοιξε το σκορ μόλις στο 8΄ όταν ο Ντόε σούταρε, η μπάλα βρήκε πρώτα το αριστερό και έπειτα το δεξί δοκάρι για να τη σπρώξει στα δίκτυα ο Σκαρμούτσος.

Στο 61΄ ο Ντόε έβαλε γερά θεμέλια νίκης πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ για τον Ατρόμητο. Το μόνο που κατάφερε η Καλαμαριά (είχε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού) ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 95΄ με πέναλτι του Κλέιτον. Είχε, ωστόσο, προηγηθεί χέρι του Βραζιλιάνου επιθετικού της Καλαμαριάς.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Κόβατς, Ουέλιγκτον, N. A. Παπαδόπουλος, Αμπονσά, Πετκάκης, Καραμανλής, Ιωάννου, N. X. Παπαδόπουλος, Κλέιτον, Μουζαουί (46΄ Χριστοφορίδης), Παππάς (72΄ Ελ Ομάρι).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Σωτήρχος, Μικές, Χάλαρης, Κατεμής, Κούτσης, Δήμος, Καραδήμος (46΄ Παππάς), Σκαρμούτσος (46΄ Ντάγκας), Ντοέ, Γελαδάρης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή