Στροφή η AEK σε Ζενίτ και UEFA

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενός… καλού μύρια έπονται. Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στη Λάρισα, ήρθε η επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου, σε μια δύσκολη αγωνιστικά περίοδο για την AEK. O διεθνής μεσοεπιθετικός δεν αισθάνθηκε καμία ενόχληση στην ποδοκνημική, προπονήθηκε κανονικά και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος, για τη ρεβάνς με τη Ζενίτ, στο OAKA. O Πορτογάλος τεχνικός δίνει μεγάλη σημασία στην αναμέτρηση της Πέμπτης. Θεωρεί πως η λευκή ισοπαλία στο «Πετρόφσκι» κρύβει πολλές παγίδες και θα πρέπει οι παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι. Γι’ αυτό, εξάλλου, τους συγκεντρώνει από σήμερα στο ξενοδοχείο.

Η… αυτοσυγκέντρωση είχε την τιμητική της και στην ομιλία του Σάντος προς τους παίκτες στη χθεσινή προπόνηση: «Συγχαρητήρια για τη νίκη επί της Λάρισας, αλλά μένουμε σε αυτήν. Τίποτα περισσότερο. H εικόνα της ομάδας στα τελευταία 25 λεπτά δεν ήταν αυτή που θέλαμε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οπισθοχωρήσαμε τόσο πολύ. Δεν παίξαμε έξυπνα, ενώ θα μπορούσαμε να κάνουμε μεγαλύτερη ζημιά. Επρεπε να έχουμε πιο καθαρό μυαλό και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, όμως παίξατε με καρδιά και αυταπάρνηση».

Εκτός από τον Λυμπερόπουλο, καλά είναι τα νέα και για τους υπόλοιπους τραυματίες. Οι Δέλλας και Τζιωρτζιόπουλος ακολουθούν το πρόγραμμα των υπολοίπων. O Κονέ είναι απολύτως καλά, ενώ οι Κομβολίδης και Σαπάνης ανεβάζουν στροφές. Αντίθετα, ο Βαγγέλης Μόρας ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, αισθανόμενος ενοχλήσεις στο δικέφαλο του ποδιού του και πιθανότατα χάνει το ματς με τους Ρώσους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή