Πανιώνιος και N.O. Πατρών για το Τρόπαιο ΛΕΝ

Πανιώνιος και N.O. Πατρών για το Τρόπαιο ΛΕΝ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H αποστολή τους φαίνεται εύκολη, αλλά πάντα οι ευρωπαϊκοί αγώνες κρύβουν παγίδες. Ειδικά για ομάδες που αποτελούνται από παίκτες χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις, όπως αυτοί της Πάτρας. O Πανιώνιος και ο N.O. Πατρών θα μετάσχουν από σήμερα στον A΄ γύρο του ευρωπαϊκού κυπέλλου Τρόπαιο ΛΕΝ, με στόχο που φαίνεται εύκολος, ιδιαίτερα για τον Πανιώνιο. Να πάρουν μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις του ομίλου και να προκριθούν στη B΄ φάση. Περαιτέρω, όμως, θα επιδιώξουν να καταταγούν μέσα στις δύο πρώτες, ώστε στην κλήρωση του B΄ γύρου να έχουν ευνοϊκότερη αντιμετώπιση.

Ο Πανιώνιος, που παίζει στο Νόβισαντ της Σερβίας, θ’ αντιμετωπίσει σήμερα την τουρκική Γιουσμέ, αύριο το πρωί την ουγγρική Φέρεντσβαρος και το βράδυ τη γερμανική Αννόβερο, την Παρασκευή την Αμαδόρα Πορτογαλίας, το Σάββατο τη Βοϊβοντίνα Νόβισαντ και την Κυριακή την ισπανική Ματαρό. O Πανιώνιος και οι Φέρεντσβαρος, Βοϊβοντίνα και Ματαρό είναι τα φαβορί για την πρόκριση, ενώ όπως λέει ο προπονητής Γιάννης Γιαννουρής το Αννόβερο, ως γερμανικό συγκρότημα, χρειάζεται προσοχή. «Οι Φέρεντσβαρος, Βοϊβοντίνα και Ματαρό είναι ομάδες από χώρες ισχυρότατες στο άθλημα. Πρέπει να προσέξουμε, ώστε να τερματίσουμε ψηλά», τονίζει.

Ο N.O. Πατρών, που έχει ανανεωθεί και σε παίκτες και σε τεχνική ηγεσία, αφού τα ηνία πήρε από τον Γιώργο Κακουλίδη ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, θα έχει δυσκολότερη αποστολή. Πάντως, φυσιολογικά πρέπει να προκριθεί μαζί με τις Μπρέσα, Εγκερ και Μέντβεσακ. Σήμερα θα παίξει με τη βρετανική Μπρίστολ, αύριο το πρωί με την ουγγρική Μπρέντον Εγκερ και το απόγευμα με την ιταλική Λεονέσα Μπρέσα, την Παρασκευή με τη γαλλική Ταβερνί, το Σάββατο με την αυστριακή Τιρόλ και την Κυριακή με την κροατική Μέντβεσακ Ζάγκρεμπ. Οι αγώνες του ομίλου θα πραγματοποιηθούν στην Μπρέσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή