Πάρτι 4-1 η Μπαρτσελόνα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ορχήστρα, η οποία στήθηκε στο «Καμπ Νου» της Βαρκελώνης, για να γιορτάσει η Μπαρτσελόνα τα 150 ματς, στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, ήταν… συμφωνική. O μαέστρος ήταν (πάλι) ο Ροναλντίνιο και τα βιολιά οι υπόλοιποι παίκτες των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι απέναντι στην Ουντινέζε περισσότερο πρόβα έκαναν παρά έπαιζαν. Οι πρωταθλητές Ισπανίας νίκησαν εύκολα με 4-1 και είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ομίλου.

Η Μπαρτσελόνα, της οποίας οι παίκτες της ονειρεύονται φέτος το βαρύτιμο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, έφθασαν στη νίκη χάρις σε χατ τρικ του Ροναλντίνιο (13΄, 32΄, 90΄ πέν.). Το άλλο γκολ των Καταλανών σημείωσε ο Ντέκο (41΄), ενώ για την Ουντινέζε είχε ισοφαρίσει ο Φελίπε (24΄). Οι Ιταλοί από το 49ο λεπτό αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές, αφού αποβλήθηκε ο Βιντιγκάλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Μπελέτι, Πουγιόλ, Τσάβι, Ετό (81΄ Λάρσον), Ροναλντίνιο, Φαν Μπρόχορστ, Φαν Μπόμελ (62΄ Ινιέστα), Ντέκο, Ολεγκερ, Μέσι (70΄ Εζκιέρο).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Ντε Σάντις, Μπερτότο, Ομπόντο, Ζενόνι, Βιντιγκάλ, Ντι Νατάλε (51΄ Μάουρι), Νατάλι (33΄ Ζουάρεζ), Σάλι (73΄ Ντε Μικέλις), Φελίπε, Μπαρέτο, Καντελά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή