ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΕ ENA από τα πιο κρίσιμα σταυροδρόμια -έως το επόμενο- βρίσκεται απόψε ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΟΜΑΔΑ της Ισπανίας που διψάει για τη νίκη, μετά τη συντριβή της από τη Λιόν, βλέπει τους «ερυθρόλευκους» σαν σάκο του μποξ για να ξεσπάσει επάνω του, ώστε και ν’ απαλύνει τις εντυπώσεις, αλλά και για τον ουσιαστικό λόγο, τη συγκομιδή των τριών βαθμών.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ της ο Ολυμπιακός, που ακόμα προσπαθούν οι παίκτες του να κατανοήσουν και να αποδώσουν με το νέο σύστημα (4-3-3) που προσπαθεί να τους μάθει ο Τροντ Σόλιντ. Σύστημα, που μπορεί να έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όμως αυτά δεν συνοδεύτηκαν και με την ανάλογη εμφάνιση. Ισως και γι’ αυτό σκέπτεται να παίξει με λίμπερο απόψε.

ΑΦΟΥ στον αγώνα με τη Ρόζενμποργκ, στο «Γ. Καραϊσκάκης» -η πρώτη κάπως σοβαρή ομάδα που αντιμετώπισαν οι πρωταθλητές- γνώρισαν την ήττα και μάλιστα με το βαρύ 1-3. Γεγονός που βάζει σε «μαύρες σκέψεις», όχι μόνο τους φίλους της ομάδος, αλλά και τον ίδιο τον προπονητή.

«ΑΝ EINAI να παίξουμε έτσι, καλύτερα να κάτσουμε σπίτι μας», δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Ακράτητο, ο κ. Σόλιντ, δείχνοντας πως με μια τέτοια απόδοση το Μπερναμπέου θα είναι… κατηφορικό για την ομάδα του. Και τι σημαίνει αυτό σε απλά Ελληνικά;

ΠΩΣ ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να γνωρίσει άλλη μία συντριβή σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία θα κουνήσει συθέμελα το οικοδόμημα της ομάδος, στο οποίο ήδη έχουν παρατηρηθεί πολλές και σοβαρές ρωγμές. Οπως η διαμάχη του Νορβηγού προπονητή με τον Ριβάλντο.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ λοιπόν είναι αν θα αντέξει ή όχι. Διότι μπορεί ο Σωκράτης Κόκκαλης να έχει στηρίξει έως σήμερα τον προπονητή του, αλλά ένα αποτέλεσμα-σοκ στη Μαδρίτη δεν θα ξεπεραστεί εύκολα.

ΜΑ ΚΑΛΑ, είναι δυνατόν πριν καν να γνωρίζουμε το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα να μιλάμε για απομάκρυνση του Σόλιντ; Φυσικά και όχι. Διότι μπορεί ο Ολυμπιακός να σταθεί όρθιος απέναντι στη Ρεάλ και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Οπότε, όλα τα παραπάνω θα αποτελέσουν… σενάριο.

ΟΜΩΣ μπορεί κάποιος να βρεθεί απέναντι στη βασίλισσα και μάλιστα μέσα στο παλάτι της και να μην… λυγίσει τη μέση του;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή