Πάτησε «γκάζι» η Λιόν

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρώτο φαβορί για πρόκριση έγινε η Λιόν στον 6ο όμιλο, αφού στη νίκη της επί της Ρεάλ πρόσθεσε και μια εκτός έδρας χθες, με σκορ 1-0 επί της Ρόζενμποργκ, οπότε της αρκεί πλέον να συμπεριφερθεί… ώριμα στα παιχνίδια στο γήπεδό της για να συνεχίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Επειτα από ένα ισορροπημένο πρώτο μισάωρο, η Ρόζενμποργκ είχε την καλύτερη στιγμή της όταν στο 34΄ ο Ντόρσιν με απευθείας εκτέλεση φάουλ «σημάδεψε» το δοκάρι του Κουπέ.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Λιόν βρήκε όμως την ευκαιρία να «χτυπήσει», έπειτα από μερικά λετπά πίεσης στην αντίπαλη άμυνα. Από εκτέλεση κόρνερ του Μαλούντα, ο προωθημένος Κρις, σε μια φάση που συνηθίζει, κέρδισε όλους τους αντιπάλους του στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση.

Μέσα σε είκοσι λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρόζενμποργκ έκανε και τις τρεις αλλαγές της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του αγώνα και μάλιστα με σχετική άνεση, φροντίζοντας προς τη λήξη να ξοδέψουν και χρόνο με τις δικές τους αλλαγές.

Την κίτρινη κάρτα του Ρώσου διαιτητή Γιούρι Μπασκάκοβ είδαν οι Μπεργκ (43΄) και Οντεγκααρντ (82΄)

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: Γιόνσεν, Στραντ (66΄ Μπάσμα), Μπεργκ, Κβάρμε, Ντόρσιν, Ρίσεθ, Σόλι, Σκιέλμπρεντ, Χέλσταντ (68΄ Φ. Γιόνσεν), Στόρφλορ (59΄ Οντεγκααρντ), Μπράτεν.

ΛΙΟΝ: Κουπέ, Ρεβεγιέρ, Κασάπα, Κρις, Μπερτό, Ντιάρα, Τιάγκο, Μαλούντα, Ζουνίνιο, Γκοβού (85΄ Βιλτόρ), Κάριου (90΄ Φρεντ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή