H «Original» και ο Ρεχάγκελ στις εξέδρες

H «Original» και ο Ρεχάγκελ στις εξέδρες

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ευρωπαϊκή περιπέτεια της AEK άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το OAKA, αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με τη Ζενίτ, μπορεί να είχε σχετικά λίγο κόσμο (περίπου 30.000) και τον Οτο Ρεχάγκελ στην εξέδρα, για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, ωστόσο είχε παλμό και δυναμική. H «Original» τήρησε την εν μέρει συμφωνία της με τη διοίκηση της ΠΑΕ και έδωσε βροντερό «παρών» στο γήπεδο. Τα κλειστά στόματα του αγώνα με το Αιγάλεω μετατράπηκαν σε μια βροντερή ιαχή, στο «AEK ολέ», η οποία ακουγόταν σε όλη τη διάρκεια του ματς. H διοίκηση από την πλευρά της τήρησε τις αποστάσεις και έπαιξε και τους τρεις ύμνους.

Μήνυμα Αλβες

Ο Μπρούνο Αλβες, μπορεί να έμεινε στην AEK λιγότερο από ένα χρόνο, ωστόσο, φαίνεται να την έχει στην καρδιά του. Σε μήνυμα που μεταδόθηκε από τις οθόνες του OAKA, δεν έκρυψε τα συναισθήματά του. «Ηταν ένας απίστευτος, μοναδικός χρόνος που πέρασα στην ομάδα και με βοήθησε πάρα πολύ τόσο σαν άνθρωπο, όσο και σαν ποδοσφαιριστή. H καρδιά μου είναι στην AEK. Ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω στην ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Πορτογάλος εκθείασε τη δουλειά του Φερνάντο Σάντος, τον οποίο αποκάλεσε «μεγάλο δάσκαλο», προέβλεψε ότι η «Ενωση» έχει πολλές πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση, αφού είναι καλύτερη ομάδα από τη Ζενίτ, ενώ αναφερόμενος στην περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων τόνισε πως οι δύο αγώνες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Υπομονή συνέστησε στον κόσμο της AEK ο Ολεγκ Βενγκλίνσκι, σε δηλώσεις που έκανε στο πρόγραμμα του αγώνα. «Υπομονή και προσοχή και οι ευκαιρίες θα έρθουν», τόνισε. O Ουκρανός επιθετικός αναφέρθηκε στην προσαρμογή του στην ομάδα, αλλά και στους μελλοντικούς του στόχους. «Τα πράγματα κάθε μέρα είναι καλύτερα. Εχω αρχίσει να προσαρμόζομαι πλήρως. Το κλίμα είναι καλό.

Ο μεγάλος μου στόχος είναι να βοηθήσω την AEK να πετύχει τους στόχους της και μέσα από την ομάδα μου να πείσω τον κ. Μπλαχίν ότι αξίζω να είμαι ανάμεσα σε αυτούς που θα είναι στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Προβλέψεις

Αποκαλυπτικός ήταν και ο τερματοφύλακας της Ζενίτ, Καμίλ Τσοντοφάλσκι, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι διαπραγματευόταν τη μεταγραφή του στην «Ενωση». O διεθνής Σλοβάκος τερματοφύλακας θεωρούσε πριν από το ματς ότι η AEK στη ρεβάνς θα δείξει το σκληρό της πρόσωπο και θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Βέβαια, υποστήριξε πως εάν η ομάδα του παίξει καλό ποδόσφαιρο και αποδώσει με βάση τις πραγματικές της δυνατότητες έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή