Εξηγήσεις Κωνσταντίνου

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εγινε το πρόσωπο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, περνώντας απ’ τη μία όχθη στην άλλη. Ο λόγος για τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, ο οποίος άφησε τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στο ζενίθ. Λίγους μήνες μετά, εκτόξευσε ξανά τον υδράργυρο στα ύψη, δηλώνοντας πως «ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγαλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό». Μία δήλωση που προκάλεσε ουκ ολίγες αντιδράσεις. Ο Κύπριος επιθετικός, παρουσιάζοντας χθες τη νέα σύγχρονη προσωπική του σελίδα στο Ιντερνετ (www. konstantinou. gr), εξήγησε με τη βοήθεια των… μαθηματικών, τον λόγο της κυριαρχίας των «ερυθρολεύκων»: «Με βάση τους αριθμούς, τους τίτλους που έχει κατακτήσει και τους φιλάθλους που έχει, ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα», υπογράμμισε ο Κύπριος επιθετικός. Και πρόσθεσε: «Σέβομαι όλους τους φιλάθλους, και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Απορώ γιατί δόθηκε τέτοια έκταση στο θέμα. Αν με ρωτήσετε ποια ομάδα είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, θα σας πω η Βραζιλία. Αλλά ο καθένας εκμεταλλεύθηκε τη δήλωσή μου όπως ήθελε».   

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου διανύει το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Ο ίδιος αισιοδοξεί ότι σε δέκα ημέρες θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγώνες. Αλλά δεν γνωρίζει αν θα του ανάψει το «πράσινο φως» το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Με το σκεπτικό πως ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ίσως τον προφύλαξαν υπό τον φόβο της υποτροπής. Κάνοντας έναν απολογισμό τής μέχρι τώρα παρουσίας του στους Πειραιώτες, υπογράμμισε: «Ηταν μία μεγάλη αλλαγή για εμένα. Εκανα μία καινούργια αρχή. Είχα άριστη αντιμετώπιση απ’ τη διοίκηση, τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου. Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στον Ολυμπιακό για να κατακτήσουμε το νταμπλ και ναι παίξουμε του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ». Επίσης, δήλωσε άγνοια για ενδιαφέρον της ισπανικής Μπέτις για την απόκτησή του.

Και τώρα το Αιγάλεω

Σε μία έδρα όπου συνήθως ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει προβλήματα, καλείται απόψε (7 μ. μ.) να πάρει το τρίποντο για να παραμείνει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται στο Αιγάλεω από την ομώνυμη ομάδα, με τον Τροντ Σόλιντ να προσανατολίζεται να παρατάξει την ενδεκάδα του αγώνα με τον Ηρακλή, με μία αλλαγή: τον Πάντο στη θέση του Μαυρογενίδη. Σε σχήμα 4-3-3 θα ξεκινήσουν οι Νικοπολίδης, Μπουλούτ, Πάντος, Ανατολάκης, Σούρερ – Στολτίδης, Τουρέ, Ριβάλντο – Τζόρτζεβιτς, Οκκάς και Ντάνι. Στις κερκίδες του γηπέδου του Αιγάλεω θα βρεθούν περισσότεροι από 1.000 οπαδοί των Πειραιωτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή