«Παλέψαμε ώς το τέλος»

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αήττητο του Παναθηναϊκού «έπεσε»… ηρωικά «μαχόμενος» στην έδρα της Μάλαγα, αλλά οι «πράσινοι» ούτε έχασαν την πρώτη θέση του ομίλου, την οποία μοιράζονται με τη Ρεάλ, ούτε και επέστρεψαν στην Αθήνα χωρίς αγωνιστικά κέρδη.

«Ο τέλειος τρόπος για να χάνεις είναι όταν μάχεσαι», είπε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ και συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολο να παίζεις στο γήπεδο της Μάλαγα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε την επαφή με το σκορ και μείναμε πολύ πίσω. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί παλέψαμε ώς το τέλος». Οι «πράσινοι» συνεχίζουν το ευρωπαϊκό οδοιπορικό τους, με ρεκόρ 4 νίκες και μία ήττα και στην επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψουν στο Πο για να αντιμετωπίσουν την Ορτέζ, έχοντας την ευκαιρία να πετύχουν το τρίτο «διπλό».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε το διάστημα της κακής απόδοσης που είχαν οι παίκτες του στο 2ο δεκάλεπτο του προχθεσινού αγώνα με τη Μάλαγα, αλλά και τον δυνατό χαρακτήρα που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο.

«Κάποτε θα ερχόταν και η ήττα που είναι στο πρόγραμμα. Θα κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία και προχωράμε», υπογράμμισε ο τεχνικός του ΠΑΟ, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης παραδέχτηκε ότι σε μερικά σημεία του αγώνα με τη Μάλαγα, οι παίκτες του «Τριφυλλιού» δεν εφάρμοσαν τις εντολές του Ομπράντοβιτς.

Η ΑΕΚ

Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, η τρίτη ήττα της ΑΕΚ στην Ευρωλίγκα, από την Ολύμπια, θέτει σε κίνδυνο την επιχείρηση πρόκρισης, καθώς η «Ενωση»… κατηφόρισε στην 6η θέση του α΄ ομίλου και θα πρέπει να επιδιώξει τη νίκη, τουλάχιστον, σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Η αποστολή της ΑΕΚ έφυγε από τη Λουμπλιάνα με το παράπονο ότι η μαχητικότητά της και η διεκδίκηση της νίκης έμεινε χωρίς θετικό αντίκρισμα, ελέω του πρώην παίκτη του Αμαρουσίου Τζίμι Ολιβερ.

Ο Λευτέρης Κακιούσης έδωσε το σύνθημα για την ευρωπαϊκή συνέχεια της ομάδας του: «Θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε τις νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Εχουμε νέα ομάδα, αλλά εμείς θα παλεύουμε κάθε ματς. Η ήττα «σφυρηλατεί» τον χαρακτήρα της ομάδας, αλλά δεν πτοεί την ψυχολογία μας. Ο Τσάλμερς δεν έχει προλάβει να γνωρίσει τους συμπαίκτες του και θα τον περιμένουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή