Αναζητούν χρήματα στον ΠΑΟΚ

Αναζητούν χρήματα στον ΠΑΟΚ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας και η αυριανή γενική Συνέλευση των μετόχων είναι τα δύο σημαντικά θέματα αυτές τις ημέρες στον ΠΑΟΚ. Η διοίκηση της ΠΑΕ κάλεσε τους μετόχους της εταιρείας να δώσουν το «παρών» στις 10 το πρωί της Πέμπτης στη γενική συνέλευση και μεταξύ άλλων θα συζητήσουν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου τόσο με κεφαλαιοποίηση των οφειλών όσο και με καταβολή μετρητών.

Στη συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι μέτοχοι της εταιρείας, αρκεί να έχουν καταθέσει τις μετοχές τους ή τους προσωρινούς τους τίτλους τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη ελληνική τραπεζική εταιρεία.

Στο «μάτι» οι Σλοβάκοι

Στα μεταγραφικά θέματα ο Γιώργος Κωστίκος συνεχίζει να μην υπολογίζει τους Ανδράλα, Κουτσόπουλο και Κάραλιτς και παρακολουθεί τους δύο Σλοβάκους Σίνκλαρ και Τσισόφκσι προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα στην περίοδο του Ιανουαρίου σε ένα σημείο που «πονάει» μετά την αποχώρηση του Φατίχ Ακιέλ.

Αμφότεροι αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της άμυνας και όλα δείχνουν ότι ο δεύτερος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Ομως για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή θα πρέπει να εισπράξει η Ζίλινα το ποσό των 150.000 ευρώ και φυσικά να υπάρξει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για τις ετήσιες απολαβές του.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και όπως ήταν γνωστό εκ των προτέρων, απουσίαζαν οι Φουτσίνι και Ουντέζε οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Αύριο ο «δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της μεταγραφής του Χουσεΐν Μουμίν.

Συν τοις άλλοις, ένα φιλικό αγώνα είχε ζητήσει και ο Κωστίκος προκειμένου να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή