Απλήρωτοι οι παίκτες του Ηρακλή

Απλήρωτοι οι παίκτες του Ηρακλή

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΠΑΕ Ηρακλής εισέπραξε τελικά το ποσό των 278.000 ευρώ από το κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα, όμως οι ποδοσφαιριστές του «γηραιού» δεν είδαν το χρώμα του χρήματος, παρά τις όποιες υποσχέσεις είχε δώσει ο Δημήτρης Χούλης. Κι αν για την περασμένη Παρασκευή υπήρχε η δικαιολογία της ληστείας στην τράπεζα όπου υπήρχαν τα χρήματα, χθες δεν υπήρχε κάποια δικαιολογία που θα μπορούσε να πείσει τους παίκτες. Βέβαια, οι διοικούντες έλεγαν ότι με τα συγκεκριμένα χρήματα καλύφθηκαν κάποιες άλλες ανάγκες της εταιρείας, όμως οι ποδοσφαιριστές βλέπουν για ακόμη μία φορά ότι δεν έχουν κάποια συμπαράσταση από τη διοίκηση.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και απουσίαζαν οι απολύτως δικαιολογημένοι Λαβάλ, Επαλέ, Ερέρα, Αλεμάο, Σνάουτσερ και Φορτούζι. Ο Σάββας Κωφίδης έχει προγραμματίσει για αύριο φιλικό αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοχωρίου, ομάδα του περιφερειακού πρωταθλήματος προκειμένου να μη χάσουν οι «κυανόλευκοι» τον ρυθμό τους.

Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς η σημερινή Γενική Συνέλευση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Ο Μάκης Κατσαβάκης από την μία αναζητεί παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα, χωρίς όμως να επιβαρύνουν σημαντικά το ταμείο της ΠΑΕ και από την άλλη, θα καταθέσει και τις προτάσεις του για τους παίκτες που πρέπει να αποχωρήσουν.

Σε ό,τι αφορά τον Νίκο Παπαδόπουλο του Αβελ, ο Ελληνας τεχνικός τον υπολογίζει, όμως οι κακές σχέσεις που έχει ο ποδοσφαιριστής με την πλειοψηφία των διοικούντων την ΠΑΕ καθιστά το μέλλον του στην ομάδα εξαιρετικά δυσοίωνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή