«Μπαράζ» από τραυματισμούς

«Μπαράζ» από τραυματισμούς

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γεμίζει ονόματα το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού, την ώρα που ψάχνει να βρει τη χαμένη αγωνιστική του ταυτότητα, προκειμένου σε σχέση με τον αγώνα της Λιβαδειάς να παρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένος στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Παγκρήτιο. Χθες, το ιατρικό δελτίο των «ερυθρολεύκων» συμπεριελάμβανε εννέα ονόματα παικτών με προβλήματα τραυματισμών, δίχως να υπολογίζουμε τον Ριβάλντο, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και εβδομάδες από λοίμωξη. Μάλιστα, έχοντας εξασφαλίσει άδεια, από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται στην πατρίδα του, τη Βραζιλία.

Οπως γνωστοποιήθηκε από τους Πειραιώτες, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Σούρερ αισθάνθηκε ένα «σφίξιμο» στον προσαγωγό και αποχώρησε. Ο Πάντος, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πρωτομαγιάς με αποτέλεσμα να του τοποθετηθεί νάρθηκας στο πόδι, έκανε θεραπεία. Αύριο αναμένεται να του αφαιρεθεί ο νάρθηκας και ακολούθως το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα αποφανθεί αν θα είναι σε θέση να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Στολτίδης, Κωνσταντίνου, Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος, Μπαμπαγκίντα, Βενετίδης, και Καψής. Πιο σοβαρός απ’ όλους είναι ο τραυματισμός του Πάντου και λογικά οι υπόλοιποι τραυματίες -πλην των Ριβάλντο, Βενετίδη και Καψή- θα είναι στη διάθεση του Σόλιντ στον τελικό της επόμενης Τετάρτης. Να σημειωθεί ότι σήμερα και αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα υποβληθούν σε εργομετρικά και ισοκινητικά τεστ.

Στο μεταξύ, όπως γνωστοποιήθηκε χθες βράδυ, η Χέρτα απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Γιόζιπ Σίμουνιτς, τον Κροάτη αμυντικό που είχε ζητήσει ο Τροντ Σόλιντ από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Δεν αποκλείεται η εξέλιξη αυτή να σχετίζεται με το ενδεχόμενο μετακόμισής του στον Πειραιά.

– Με την ήττα του στη Λιβαδειά, ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα σε πρωτάθλημα 16 συλλόγων που κατακτά τον τίτλο έχοντας γνωρίσει έξι ήττες. Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει ή χάσει από τον Ιωνικό στην τελευταία αγωνιστική, τότε θα γίνει η πρώτη ομάδα στην Α΄ Εθνική που θα κατακτήσει τον τίτλο χωρίς ισοπαλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή