Μήνυμα Ερασιτεχνικής στον Ντέμη Νικολαΐδη

Μήνυμα Ερασιτεχνικής στον Ντέμη Νικολαΐδη

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ούτε… μέτρο δεν έχει παρεκκλίνει από τη θέση της η Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου. Η λύση τής Ν. Φιλαδέλφειας αποτελεί μονόδρομο, όπως επανέλαβε χθες ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης: «Δεν θα παραιτηθούμε από την προσπάθειά μας να γίνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα πολεμήσουμε να γίνει».

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής άφησε αιχμές κατά του Ντέμη Νικολαΐδη, με αφορμή τη διορία που έθεσε: «Ο κ. Νικολαΐδης βάζει κάποια όρια στον εαυτό του; Εμείς δεν δεχόμαστε όρια από κανέναν. Με αυτό που λέει προσπαθεί να αποθαρρύνει την προσπάθειά μας, όμως πρέπει να καταλάβει ότι δεν κάνουμε πίσω. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλει γήπεδο στα σκουπίδια και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι δημοτικό. Το γήπεδο πρέπει να ανήκει μόνο στην ΑΕΚ».

Ο κ. Ανατολιωτάκης αναφέρθηκε και στην παρουσία του στο δικαστήριο, ως μάρτυρας υπεράσπισης του Θανάση Τσιόγκα, λέγοντας: «Θεωρώ ότι είχα καθήκον να τον υπερασπιστώ από τη στιγμή που πείστηκα πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι τον χτύπησε. Δεν έκανα κανένα λάθος, το μεγαλύτερο το έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ που έσυρε στα δικαστήρια έναν οπαδό, που τον βοήθησε όταν η ΑΕΚ ήταν στο χείλος του γκρεμού».

Στη συνέντευξη Τύπου της Ερασιτεχνικής μίλησαν επίσης ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Νίκος Αδαμόπουλος, ο Β΄ αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Βαγγέλης Ασλανίδης, ο αρχιτέκτονας της εταιρείας «Ανάπλαση», Νίκος Στρατηγέας και ο εκπρόσωπος στην ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάκης Ζαχόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή