Μια ανάσα χωρίζει τον Ηρακλή από Παναθηναϊκό

Μια ανάσα χωρίζει τον Ηρακλή από Παναθηναϊκό

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη μία νίκη που τον χωρίζει από τους τελικούς της Α1 ανδρών βόλεϊ θα διεκδικήσει σήμερα (18.30) ο Ηρακλής από τον Ολυμπιακό. Ο «Γηραιός» προηγείται 2-0 των «ερυθρολεύκων» στη σειρά και, εφόσον πάρει το… εισιτήριο, θα βρει απέναντί του τον Παναθηναϊκό. Στόχος των «κυανόλευκων» είναι να τελειώνουν σήμερα με το θέμα της πρόκρισης ώστε να προετοιμαστούν με ηρεμία για τη διεκδίκηση ενός ακόμα τίτλου. Οι «πράσινοι» έχουν προκριθεί στην τελική φάση μετά την προχθεσινή νίκη τους επί του ΠΑΟΚ με 3-0. «Φτάσαμε στα τελικά, που ήταν και ένας από τους στόχους της ομάδας, και τώρα πάμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά όλη τη χρονιά και θεωρώ δίκαιη τη συμμετοχή μας στους τελικούς. Είμαι ικανοποιημένος απ’ όλους τους παίκτες καθώς και από το επιτελείο της ομάδας, συνέβαλαν όλοι για να φτάσουμε ώς εδώ», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟ, Χαβιέ Βέμπερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλεονέκτημα έδρας θα το έχει το «τριφύλλι». Παναθηναϊκός, Ηρακλής και Ολυμπιακός θα αγωνίζονται την επόμενη περίοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, διότι η χώρα μας θα έχει τρεις εκπροσώπους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο κύπελλο «Τοπ Τιμς».  

Την προνομιούχο 5η θέση διεκδικούν από σήμερα η ΕΑ Πατρών και το Παγκράτι. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα (19.00) και η σειρά θα κριθεί στις δύο νίκες.

– Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε η εθνική ομάδα γυναικών τις υποχρεώσεις της στο κύπελλο Ανοιξης (Μπρνο Τσεχίας). Νίκησε τη Σουηδία με 3-1 (25-12, 25-18, 25-27, 32-30) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και, στη συνέχεια, την Αγγλία με 3-0. Σήμερα αντιμετωπίζει τη β΄ ομάδα της Τσεχίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή