ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΝ Κυριακή του Θωμά γράφαμε για τους αδιάφορους, που αντιμετώπιζαν αυτούς που καίγονταν για βαθμούς, πως θα έπρεπε να αποδείξουν πως είναι και… αδιάφθοροι. Συμπτωματικά και οι πέντε, Ολυμπιακός, Καλαμαριά, Αιγάλεω, Ηρακλής και ΠΑΟΚ, ηττήθηκαν.

ΚΑΙ άντε τώρα, καθώς ήταν και η… χαρακτηριστική γιορτή, να πείσεις τους φιλάθλους και ειδικά τους άπιστους για την εντιμότητα του πρωταθλήματός μας και πως όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα στο παιχνίδι που λέγεται ποδόσφαιρο. Ακόμα και να δέχεται ο πρωταθλητής Ολυμπιακός τρία γκολ σε δεκαεπτά λεπτά από τον Λεβαδειακό.

ΑΛΗΘΕΙΑ αν αυτός ο αγώνας ήταν στα μέσα του πρωταθλήματος, κι αν ο Ολυμπιακός δεν είχε εξασφαλίσει τον τίτλο, θα υπήρχε παίκτης που να στοιχημάτιζε υπέρ της ομάδος της Βοιωτίας; Ομως με τα «αν» δεν γράφεται η ιστορία του ποδοσφαίρου.

ΚΙ ΕΤΣΙ εκείνο που μέτρησε και θα μείνει στο αρχείο της ΕΠΑΕ, είναι πως ο Λεβαδειακός νίκησε και θα πάει στο Ηράκλειο να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία, απέναντι στον ΟΦΗ, επιδιώκοντας και την ισοπαλία.

ΙΣΩΣ γι’ αυτό και οι οπαδοί του ΟΦΗ περισσότερο καταφέρονταν εναντίον του Ολυμπιακού, παρά πανηγύριζαν τη νίκη της ομάδος τους επί του ΠΑΟΚ. Εξάλλου και στις δηλώσεις των ανθρώπων της κρητικής ομάδας, υπήρξαν αιχμές για τις συνειδήσεις κάποιων.

ΑΣΧΕΤΩΣ πάντως όλων αυτών, ο τρίτος υποψήφιος που θα ακολουθήσει την Καλλιθέα και τον Ακράτητο στην Β΄ Εθνική θα γίνει γνωστός την τελευταία αγωνιστική. Να που και σε κάτι υπάρχει ενδιαφέρον σ’ αυτό το πρωτάθλημα.

ΔΙΟΤΙ αφού η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από την Καλαμαριά και η Ξάνθη, την οποία αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ στην αυλαία, πήρε και μαθηματικά το εισιτήριο για το UEFA, ο Παναθηναϊκός ελπίζει μόνο σε… θαύμα, ώστε να την ξεπεράσει και να παίξει αυτός στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Και θαύματα στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται κάθε μέρα και σε κάθε αγωνιστική.

ΚΑΙ την ώρα που όλοι αυτοί θα… βράζουν στο ζουμί τους, ο Ολυμπιακός θα κάνει τη φιέστα του με τον Ιωνικό, για τον ένατο τίτλο, στα τελευταία δέκα χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή