Εβαλε τέλος στο σερί του Ηρακλή

Εβαλε τέλος στο σερί του Ηρακλή

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η χθεσινή ημέρα δεν… ήταν του Ηρακλή. Και καλά στο μπάσκετ όπου εθεωρείτο… φαβορί για τον υποβιβασμό, αλλά και στο βόλεϊ; Σε αγώνα για τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος Ελλάδος Α1 ανδρών, στον Εύοσμο, ο Ολυμπιακός νίκησε τον «Γηραιό» ύστερα από 15 σερί ήττες, με 3-0 (25-22, 25-22, 25-15) και οδήγησε τη σειρά σε τέταρτο παιχνίδι.

Αγνώριστη εμφανίστηκε χθες στον Εύοσμο η ομάδα του Ηρακλή. Με κακή υποδοχή, πολλά λάθη και χωρίς ρυθμό, οι «κυανόλευκοι» υποτάχτηκαν στους αντιπάλους τους. Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και επικράτησε άνετα, μειώνοντας το σκορ σε 2-1 νίκες. Ο τέταρτος αγώνας θα γίνει στου Ρέντη και, αν οι Πειραιώτες νικήσουν, όλα θα κριθούν σε πέμπτο παιχνίδι (Θεσσαλονίκη).

Η νίκη των «ερυθρολεύκων» δεν κατάφερε να κρύψει τα προβλήματα που υπάρχουν στο τμήμα. Ο Βασίλης Κουρνέτας με δηλώσεις του εξαπέλυσε βολές κατά τις διοίκησης, την οποία κατηγόρησε ότι συντηρεί δημοσιεύματα εφημερίδων εναντίον του: «Βιώνω μια κατάσταση που για τα δεδομένα του Ολυμπιακού είναι απαράδεκτη. Αγωνιζόμουν με ρήξη οπίσθιου χιαστού και κάποιοι με κατηγορούν. Αυτά συντηρούνται από τη διοίκηση. Ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα», τόνισε αγανακτισμένος ο πασαδόρος.

Νίκη εκτός έδρας για τις θέσεις 5-6 πέτυχε το Παγκράτι επί της ΕΑ Πατρών με 3-2 (18-25, 25-14, 20-25, 25-17, 15-8).

– Επιτυχιών συνέχεια για την εθνική των γυναικών, στο Κύπελλο Ανοιξης (Μπρνο, Τσεχίας). Νίκησε με 3-0 σετ την Τσεχία Β΄ και σήμερα παίζει με την Αυστρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή