Θέατρο του παραλόγου με Γούμενο στον ΠΑΟΚ

Θέατρο του παραλόγου με Γούμενο στον ΠΑΟΚ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άμμος στην κλεψύδρα αδειάζει και ο Γιάννης Γούμενος ξέρει πολύ καλά ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει απειλητικά. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κρέμεται από τα χείλη του Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να πληροφορηθεί αν ο Ρώσος ομογενής θα προχωρήσει τελικά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σαββίδης αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την απόφασή του, αν τελικά θα πει το «ναι» στον Γούμενο, όμως μέχρι χθες τις δύο πλευρές χώριζαν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και μόνο αν ο νυν πρόεδρος έριχνε τις απαιτήσεις του θα γεφυρωνόταν το χάσμα. Από την πλευρά του, ο Σαββίδης έχει κάνει αρκετές υποχωρήσεις περνώντας το θέμα της αξιοποίησης του γηπέδου και φυσικά του Ερασιτέχνη σε δεύτερη μοίρα, σε μια κίνηση καλής θέλησης, η οποία όμως δεν φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση.

Είναι απορίας άξιον γιατί ο Γιάννης Γούμενος δεν αλλάζει τη στάση του τη στιγμή που τα οικονομικά προβλήματα μαστίζουν την ΠΑΕ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η χθεσινή συνάντηση με τον Ιλιε Ντουμιτρέσκου για τον προγραμματισμό της ομάδας εν όψει της νέας περιόδου δεν κατάληξε κάπου, ελλείψει χρημάτων. Πάλι καλά που οι ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον οι Ελληνες, δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν υπομονή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, προτού προβούν σε προσφυγές προκειμένου να εξασφαλίσουν τα χρήματα που τους οφείλονται και να αποκτήσουν την ελευθερία τους. Ο Σικαμπάλα, βέβαια, εξακολουθεί να αγνοείται και στον «δικέφαλο» θα ασχοληθούν με τα καμώματα του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή μετά τις 15 Μαΐου.

Ηρακλής

Στον Ηρακλή, έγιναν χθες οι πρώτες επαφές με τους εκπροσώπους των Ερέρα και Επαλέ για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η οικονομική διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές, όμως, είναι σημαντική και για να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να ρίξουν και οι δύο αρκετό νερό στο κρασί τους. Σήμερα, πάντως, αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή