«Ψηφίζει»… Μπαρτσελόνα η Τότεναμ

«Ψηφίζει»… Μπαρτσελόνα η Τότεναμ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσευχές να μην κατακτήσει το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ η Αρσεναλ, κάνουν οι άνθρωποι της Τότεναμ. Η UEFA κατέστησε σαφές ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία για τους «πετεινούς», οι οποίοι παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στην 4η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, κινδυνεύουν να μείνουν εκτός, εάν οι «κανονιέρηδες» νικήσουν στις 17 Μαΐου την Μπαρτσελόνα.

«Φοβάμαι ότι θα πρέπει να ενημερώσω την Τότεναμ ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση», είπε χαρακτηριστικά ο Λαρς-Κρίστερ Ολσον, εκτελεστικός διευθυντής της UEFA, στο πρακτορείο Reuters.

Μόνο τέσσερις ομάδες

Οι ιθύνοντες της Τότεναμ ήλπιζαν ότι θα τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία, όπως είχε γίνει την περασμένη σεζόν με την Εβερτον. Τότε, η Λίβερπουλ είχε κατακτήσει το τρόπαιο τερματίζοντας 5η στο πρωτάθλημα, αλλά τα «ζαχαρωτά», που τερμάτισαν στην 4η, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, αυτός ο κανονισμός αποφασίστηκε να μην ισχύσει ξανά. «Αυτή τη φορά είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Εχουμε επιβάλει τους κανόνες και αυτοί οι κανόνες θα ισχύσουν.

Φυσικά η Τότεναμ θα απογοητευτεί, νομίζοντας ότι οι προσπάθειές τους δεν είχαν αντίκρισμα και είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά η Αγγλία μπορεί να έχει μόνο τέσσερις ομάδες και η Αρσεναλ θα είναι ξανά ευπρόσδεκτη αν αναδειχθεί πρωταθλήτρια», κατέληξε ο Ολσον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή