Εξώδικο σε Σικαμπάλα και αναμονή Σαββίδη

Εξώδικο σε Σικαμπάλα και αναμονή Σαββίδη

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παράταση στην αγωνία από τον Ιβάν Σαββίδη. Ο Ρώσος ομογενής, υποψήφιος αγοραστής του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν γνωστοποίησε χθες τις προθέσεις του, παρά το γεγονός ότι στη Θεσσαλονίκη περίμεναν πως αυτό θα συνέβαινε μέσω του εκπροσώπου του, Βασίλη Παπαδόπουλου, και πλέον όλοι περιμένουν αυτό να συμβεί σήμερα. Ομως μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε αλλάξει κάτι στα δεδομένα της υπόθεσης και η διαφορά των δύο πλευρών έμοιαζε αγεφύρωτη μιας και ο Γιάννης Γούμενος δεν φαίνονταν διατεθειμένος να υποχωρήσει στις οικονομικές του απαιτήσεις. Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνεχίζει την αναζήτηση χρημάτων προκειμένου να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες της εταιρείας, οι οποίες δεν είναι λίγες. Φαίνεται πως σε πρώτη φάση τα έχει καταφέρει καλά μιας και έκλεισε με επιτυχία το θέμα του Σικαμπάλα.

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής, ο οποίος εξακολουθεί να απουσιάζει αδικαιολόγητα από τις υποχρεώσεις του «δικέφαλου», βρήκε χθες στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ. Οι διοικούντες την ΠΑΕ προχώρησαν σε αυτή την κίνηση προκειμένου να μην έχει ο Σικαμπάλα το δικαίωμα της προσφυγής. Δεν σταμάτησαν όμως στην εξόφλησή του. Απέστειλαν στον Αιγύπτιο εξώδικο με το οποίο του ζητούν εντός 24 ωρών να βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να απολογηθεί για την αδικαιολόγητη απουσία από τις προπονήσεις τις τελευταίες δέκα ημέρες. Μάλιστα, αν ο Σικαμπάλα δεν εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, κάτι που θεωρείται πολύ πιθανό, τότε στον «δικέφαλο» θα ενημερώσουν άμεσα την Παγκόσμια Ομοσπονδία για τα καμώματά του και θα ζητούν τη διακοπή του συμβολαίου του.

Πάντως, ο Ταμίρ Ναχάς, ο οποίος δηλώνει εκπρόσωπος του Σικαμπάλα, μιλώντας χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης προσπάθησε να μπαλώσει τα πράγματα χωρίς όμως να πείσει με τις δικαιολογίες του, αφού μεταξύ των άλλων είπε ότι ο πελάτης του κρύβεται γιατί έχει πρόβλημα με τη στρατιωτική του θητεία: «Βρίσκεται στην ηλικία στην οποία πρέπει να υπηρετήσει στον στρατό. Αυτό το διάστημα ο Σικαμπάλα ουσιαστικά κρύβεται για να μην έχει προβλήματα. Βρίσκεται στη γενέτειρά του, το Ασουάν, δεν έχει κινητό και μόνο αυτός με παίρνει τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε, ή μιλάμε με το κινητό του αδερφού του. Ενας από τους πιο διάσημους τραγουδιστές στην Αίγυπτο, ο Ταμίρ Χοσνί, είχε παρόμοιο πρόβλημα με τον στρατό και τελικά τον συνέλαβαν και τιμωρήθηκε με 8 μήνες φυλακή». Παράλληλα, ο Ταμίρ Ναχάς διέψευσε τα δημοσιεύματα που φέρουν τον πελάτη του έτοιμο να καταθέσει προσφυγή, λέγοντας ότι ο Σικαμπάλα έχει πάρει όλα τα χρήματα που προβλέπονται από το συμβόλαιό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή