ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

«Επί ποδός» το Ηράκλειο

Τελευταία σύσκεψη πριν από τον τελικό θα γίνει σήμερα στο Ηράκλειο, παρουσία της αστυνομικής διεύθυνσης της πόλης, της ΕΠΟ και των εκπροσώπων των δύο ομάδων (Ολυμπιακού, ΑΕΚ). Το θέμα που θα κυριαρχήσει θα είναι αυτό των μέτρων ασφαλείας του τελικού, την Τετάρτη, στο Παγκρήτιο στάδιο. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό οι αρμόδιοι φορείς ν’ ασχοληθούν και με τα προβλήματα τα οποία θα προκύψουν με τη μετακίνηση των οπαδών στην Κρήτη με τα πλοία της γραμμής.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Τεροβίτσας στον τελικό

Την ημέρα των γενεθλίων του (θα κλείνει τα 42 χρόνια) ο Βασίλης Τεροβίτσας θα διευθύνει τον τελικό του κυπέλλου της 10ης Μαΐου, Ολυμπιακού – ΑΕΚ στο Παγκρήτιο Στάδιο. Στην κληρωτίδα μπήκαν χθες μαζί με τον Τεροβίτσα, οι Μπριάκος και Κασναφέρης, ενώ ο Βασσάρας είχε δηλώσει κώλυμα και δεν συμπεριλήφθηκε στην κλήρωση. Ο Τεροβίτσας θα σφυρίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. «Υπάρχει άγχος, αφού πρόκειται για μεγάλο παιχνίδι και είναι ένα τρόπαιο που θέλουν και οι δύο να κατακτήσουν. Μετά το πρώτο σφύριγμα ο διαιτητής πρέπει να τα ξεχάσει όλα και να κοιτάξει να σφυρίξει σωστά το ματς», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΔ. Μάκης Γερμανάκος, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κλήρωσης.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Μακ Κλάρεν ο διάδοχος

Το σίριαλ τελείωσε. Ο Στιβ Μακ Κλάρεν είναι ο εκλεκτός της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για να διαδεχθεί τον Σβεν Γκόραν Ερικσον στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Ο 45χρονος τεχνικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα πιάσει δουλειά από την 1η Αυγούστου. Το ντεμπούτο του αναμένεται να το κάνει στις 16 Αυγούστου, στο φιλικό των «λιονταριών» με την εθνική μας ομάδα. «Είναι μια τεράστια πρόκληση την οποία αποδέχομαι με μεγάλη ευχαρίστηση. Εζησα και ζω πολύ ωραίες στιγμές στη Μίντλεσμπρο, αλλά δεν μπορούσα να αφήσω μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη», ήταν το πρώτο σχόλιο του Μακ Κλάρεν, ο οποίος προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον τελικό του κυπέλλου UEFA, στις 10 Μαΐου, όπου η «Μπόρο» θ’ αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη στο Φίλιπς Στάντιον του Αϊντχόβεν.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΒΑRΟUGΕ

Εκρηξη με… κίτρινο χρώμα

Ολα τα ενδεχόμενα ερευνούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας σε σχέση με την έκρηξη που σημειώθηκε χθες έξω από το εστιατόριο BAROUGE στα Πετράλωνα. Στη συγκεκριμένη επιχείρηση, αν και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται επισήμως, σύμφωνα με την αστυνομία μετέχει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ AEK Ντέμης Νικολαΐδης. Ετσι, από την αστυνομία εξετάζεται, μεταξύ άλλων, το ενδεχόμενο η έκρηξη να συνδέεται με την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του κ. Νικολαΐδη και οπαδών της AEK.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή