ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γλυφάδα – Ολυμπιακός στην Ηλιούπολη

Οι αγώνες Βουλιαγμένη – ΝΕ Πατρών (18.30) και Γλυφάδα – Ολυμπιακός (20.00) διεξάγονται σήμερα, στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης, για την τελική φάση της Α1 πόλο γυναικών.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

«Ακρόπολις» στο ΟΑΚΑ

Με τη συμμετοχή πολύ καλών ξένων και των κορυφαίων Ελλήνων κολυμβητών, συνεχίζεται σήμερα (09.00 οι προκριματικοί και 18.00 οι τελικοί), στο κλειστό κολυμβητήριο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, το μίτινγκ «Ακρόπολις».

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Συνέχεια στο πρωτάθλημα

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας σε πίστα συνεχίζεται σήμερα (από τις 11.00 ώς τις 20.00) στο ΟΑΚΑ. Θα γίνουν τα εξής αγωνίσματα: ομαδική καταδίωξη ανδρών, κέιριν ανδρών και γυναικών, πόντοι γυναικών.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Διεθνές τουρνουά

Το διεθνές τουρνουά ξίφους μονομαχίας νέων ανδρών / γυναικών «Λυγκηστίς» θα διεξαχθεί σήμερα (09.30, 13.30, 19.00) στο ΔΑΚ Φλώρινας. Οι 16οι αγώνες «Ηλιοπούλεια» θα γίνουν σήμερα στο οπλασκητήριο του Πανελληνίου εις μνήμην του αδικοχαμένου πρωταθλητή του συλλόγου Βασίλη Ηλιόπουλου, που σκοτώθηκε σε τροχαίο το 1990.

ΚΑΝΟ – ΚΑΓΙΑΚ

Τέσσερις στη Σλοβενία

Οι Θαν. Γιαννόπουλος, Γ. Καλτσής, Μ. Καλτσής και Μαρία Φερεκίδη θ’ αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο στη ρεγκάτα κανό – καγιάκ σλάλομ, που θα διεξαχθεί στον ποταμό Σόσα της Σλοβενίας.

ΑΝΑΒΙΩΣΗ «ΤΗΝΙΩΝ»

Τα σημερινά αγωνίσματα

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών συνεχίζονται σήμερα στην Τήνο, τα «Τήνια». Πρόκειται για την αναβίωση του αγώνα που υπήρξε προπομπός των σύγχρονων Ολυμπιακών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή