ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΗΡΑΚΛΗΣ

Εμπλοκή με Ερέρα

Χωρίς συμφωνία κατέληξαν οι επαφές του Εστέμπαν Ερέρα με τη διοίκηση, παρά την αισιοδοξία. Στη συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Αργεντίνου στράικερ υπήρξε διαφωνία στο οικονομικό, όχι στο ποσό αλλά στον τρόπο με τον οποίο θα το εισπράξει ο Αργεντίνος. Η ΠΑΕ προτείνει ένα πάγιο ποσό και τα υπόλοιπα θα καταβληθούν σε περίπτωση επίτευξης στόχων. Ο μάνατζερ του Ερέρα έκανε λόγο για ενδιαφέρον γαλλικών ομάδων, προφανώς για να πιέσει την αντίπαλη πλευρά, αλλά στον Ηρακλή αισιοδοξούν, βασιζόμενοι στην επιθυμία του ίδιου του Ερέρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στο Βέλγιο για παίκτες

Αναζητώντας ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν την ομάδα του Περιστερίου, ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου, Αποστόλης Αποστόλου, θα μεταβεί σήμερα στο Βέλγιο, όπου θα παρακολουθήσει ένα παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής. Να σημειωθεί πως ο τεχνικός του Ατρομήτου διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν την ομάδα του Περιστερίου να κινείται για την απόκτηση του Ζαν Μαρί Σιλά από την Καλλιθέα. Δεν μας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη περίπτωση, τόνισε ο Γιώργος Παράσχος. Την ίδια ώρα, στο τελικό στάδιο βρίσκεται η μεταγραφή του Κώστα Παγώνη. Ο αριστερός μπακ χαφ μένει ελεύθερος από τον Ακράτητο.

φαν ΝΙΣΤΕΛΡΟΪ

Φεύγει από Μάντσεστερ

Οι προβληματικές σχέσεις του Ολλανδού επιθετικού με τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον πιθανότατα θα τον απομακρύνουν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά 5 χρόνια προσφοράς στον αγγλικό σύλλογο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, η Αϊντχόβεν (από την οποία πήρε τη μεγάλη μεταγραφή το καλοκαίρι του 2001) φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους πέντε εκατ. λιρών στους «μπέμπηδες», που όμως απαιτούν οκτώ εκατ. για να εκχωρήσουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Για την απόκτηση του Ρουντ φαν Νίστελροϊ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει η Τότεναμ και η Μίλαν.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΓΛΙΑΣ

Στη μάχη και η Αρσεναλ

Νέα τροπή παίρνει η «μάχη» για την 4η προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Champions League της ερχόμενης σεζόν. Η Αρσεναλ πέρασε νικηφόρα από το Μάντσεστερ, επικρατώντας 3-1 της Σίτι, σε εξ αναβολής αγώνα για τη 35η αγωνιστική, και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από την Τότεναμ, μια «στροφή» πριν από το τέλος της φετινής Premier League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ήταν ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Ρομπ φαν Πέρσι στο 72΄ και μέσα σε έξι λεπτά πέτυχε δύο γκολ.

ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ

Επίθεση οπαδών

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε η συνάντηση της Κορίνθιανς με τη Ρίβερ Πλέιτ, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο αγώνας διεκόπη οριστικά στο 83΄, με την ομάδα της Αργεντινής να είναι μπροστά σε εκείνο το σημείο με 3-1, καθώς εξαγριωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων, οι οποίοι τα είχαν με τους παίκτες της ομάδας τους, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον, η Ρίβερ αναμένεται να κερδίσει τον αγώνα στα «χαρτιά» και να προκριθεί στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λιμπερτάδ Ασουνσιόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή