«Εκστρατεία» των ερυθρολεύκων οπαδών για Κρήτη

«Εκστρατεία» των ερυθρολεύκων οπαδών για Κρήτη

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρχίζει από σήμερα η εκστρατεία χιλιάδων φίλων του Ολυμπιακού προς το Ηράκλειο. Με αεροπλάνα και… βαπόρια θα ξεκινήσουν με προορισμό την Κρήτη, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των παικτών του Τροντ Σόλιντ για την κατάκτηση του νταμπλ. Θέλουν να είναι… μάρτυρες στο ιστορικό ραντεβού με την ΑΕΚ. Αν ο Ολυμπιακός πάρει το κύπελλο (παρεμπιπτόντως, θα είναι το 22ο της ιστορίας του), θα γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Α΄ Εθνικής που θα έχει κατακτήσει δύο νταμπλ στη σειρά. Πάντως, στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός της δεκαετίας του ’50 πανηγύρισε τρία σερί νταμπλ.

Η άμυνα

Μετά τον τελικό, θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα των Πειραιωτών και κυρίως στην υπόθεση της απόκτησης δύο κεντρικών αμυντικών. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με δημοσίευμα της αυστραλιανής εφημερίδας Sunday Herald, ο Γιόζιπ Σίμουνιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Είναι αξιοσημείωτο πως ο Κροάτης αμυντικός, που φέρεται να είναι από τις πρώτες επιλογές του Τροντ Σόλιντ για την ενίσχυση της άμυνας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία.

– Στις 19 Μαΐου θα ενσωματωθεί ο Τουρέ στην αποστολή της Εθνικής Ακτής Ελεφαντοστού στο Βίτελ της Γαλλίας, όπου θα γίνει η προετοιμασία για την τελική φάση του Παγκοσμίου  Κυπέλλου.

– Ανάρπαστα αναμένεται να γίνουν τα εισιτήρια του αγώνα φιέστα με τον Ιωνικό, τα οποία βγαίνουν σήμερα στην κυκλοφορία, μέσω Ιντερνετ, Databank και της πιστωτικής κάρτας των «ερυθρολεύκων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή