Μάχη Μεσσηνιακού και Εθνικού για την άνοδο

Μάχη Μεσσηνιακού και Εθνικού για την άνοδο

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις στροφές πριν από το φινάλε οι σαμπάνιες μπορεί να άνοιξαν στην Τρίπολη, μετά και τη μαθηματική άνοδο του Αστέρα στη Β΄ Εθνική, ωστόσο το τοπίο παραμένει θολό, αναφορικά με τη δεύτερη ομάδα του Νοτίου ομίλου, η οποία θ’ ανέβει κατηγορία.

Οι μνηστήρες είναι δύο. Εθνικός και Μεσσηνιακός συνέχισαν μ’ επιτυχίες, με τους «κυανόλευκους» να διατηρούν το προβάδισμα του ενός βαθμού. Το μεγάλο παιχνίδι της κατηγορίας θα γίνει την τελευταία αγωνιστική, όταν οι δύο διεκδικητές θ’ αναμετρηθούν στην έδρα των Πειραιωτών. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στην Καλαμάτα, το αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Ο Εθνικός πέρασε «διά πυρός και σιδήρου» από τη Χαλκίδα, όπου νίκησε τον Λήλαντα με 2-1, παρουσία 400, περίπου, οπαδών του. Η άμυνα των Πειραιωτών πέρασε δύσκολες στιγμές τα τελευταία λεπτά, όταν απειλήθηκε αρκετές φορές με ισοφάριση. Η ένταση του αγώνα άναψε τα… αίματα και στην εξέδρα, όπου δεν έλειψαν τα επεισόδια.

Ο Μεσσηνιακός, από την πλευρά του, πήρε χωρίς να ιδρώσει τους τρεις βαθμούς, αφού δεν χρειάστηκε ν’ αγωνισθεί, καθώς η Αχαϊκή αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Εν τω μεταξύ, Διαγόρας και Κερατσίνι ήταν οι νικητές των δύο αγώνων που διεξήχθησαν χθες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα. Οι Ροδίτες πέρασαν αλώβητοι από το Μπραχάμι, επικρατώντας του Αγίου Δημητρίου με 2-1. Με τη νίκη τους αυτή ισοβάθμησαν με τον Αχαρναϊκό στην 8η θέση. Στον άλλο αγώνα, το Κερατσίνι νίκησε 2-1 την Ιωνία Χανίων. Πλέον, οι δύο ομάδες βρίσκονται στη 15η θέση.

Στους άλλους αγώνες της 31ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου σημειώθηκαν τ’ αποτελέσματα: Αστέρας Τρίπολης – Αιολικός 1-0, Ρόδος – Απόλλων Αθ. 2-1, Παναιτωλικός – Ατσαλένιος 2-1, Θύελλα Πατρών – Αχαρναϊκός 1-1. Ρεπό είχε ο Βύζας.

Η βαθμολογία: Αστέρας Τρίπολης 67, Εθνικός 59, Μεσσηνιακός 58, Ατσαλένιος 45, Θύελλα Πατρών 44, Χαλκίδα/Λήλας 43, Παναιτωλικός 42, Αχαρναϊκός 41, Διαγόρας 41, Ρόδος 38, Αιολικός 37, Αγιος Δημήτριος 36, Απόλλων 31, Βύζας 29, Ιωνία Χανίων 21, Κερατσίνι 21, Αχαϊκή 20.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή