Ο Αρης εύκολα τον Πανελλήνιο που έχασε και τον Πεδουλάκη

Ο Αρης εύκολα τον Πανελλήνιο που έχασε και τον Πεδουλάκη

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αρης… φρόντισε να βάλει «φραγή» στο κινητό τηλέφωνο του Αργύρη Πεδουλάκη που ήταν τιμωρημένος απο τον αθλητικό δικαστή (ποινή στέρησης δικαιωμάτων για 3 αγωνιστικές για τη φραστική επίθεση στον διαιτητή Νίκο Ζαβλανό) και οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν εύκολα (70-63) και πήραν το προβάδισμα πρόκρισης για τους ημιτελικούς των πλει οφ. Ο προπονητής του Πανελληνίου πληροφορήθηκε την ποινή που του επέβαλλε ο αθλητικός δικαστής για τη φραστική επίθεση του προς τον διαιτητή, Νίκο Ζαβλανό, δύο ώρες πριν από το τζάμπολ του χθεσινού αγώνα και αναγκάστηκε να καθήσει στην εξέδρα του Αλεξάνδρειου Μελάθρου. Ο συνεργάτης του, Θανάσης Σκουρτόπουλος επικοινωνούσε μέσω του κινητού με τον Πεδουλάκη, αλλά ο Αρης δεν «ένιωσε» απειλή από τους φιλοξενούμενους. Με τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς να είναι καθηλωμένος στον πάγκο και να φυλάει δυνάμεις για τον αυριανό, δεύτερο αγώνα της Κυψέλης, ο Πανελλήνιος είχε επαφή με το σκόρ, μόνο στο α΄ δεκάλεπτο (15-12). Στη συνέχεια του αγώνα, η «πλάστιγγα» του αγώνα, έγειρε κατάφωρα υπέρ των γηπεδούχων, παρά την απουσία του τραυματία, Κόρεϊ Μπρούερ. Ο Πανελλήνιος «βραχυκύκλωσε» στην επίθεσή του, ο Μπούμτζε-Μπούμτζε «αποκλείστηκε» στη ρακέτα του Αρη και δεν τροφοδοτήθηκε, με αποτέλεσμα, ο Αρης με «όπλο» του την άμυνα να δημιουργήσει διαφορά 20 πόντων (54-34 στο 30΄). Ο Αντρέα Ματσόν «φρέσκαρε» αρκετές φορές την πεντάδα του και απέδωσε τα εύσημα στον Βλαντιμίρ Πέτροβιτς, ο οποίος σε διάστημα 14 λεπτών, πέτυχε 16 πόντους και αστόχησε σε δυο τρίποντα.

ΑΡΗΣ: Καστλ 7 (1), Σιγάλας, Ορφανός 3 (1), Καμπερίδης 4, Χαριτόπουλος 2, Ασημακόπουλος, Ουίλκινσον 9, Πάντιους 18 (2), Πέτροβιτς 16 (3), Στακ 7 (1), Γκργκούρεβιτς 4.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Μόρφης 7 (2), Κανταρτζής 10 (2), Τσαλδάρης 8 (2), Σακελλαρίου 13 (2), Τζόνσεν 19 (1), Τσόπης, Μπούμτζε-Μπούμτζε, Τόμας 1, Πασχάλης 5, Τσαμάτος.

– Εκτός από την ποινή αποκλεισμού 3 αγωνιστικών στον Αργύρη Πεδουλάκη από τον αθλητικό δικαστή, επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ στον προπονητή και 6.000 ευρώ στην ΚΑΕ Πανελλήνιος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή