Σαλπάρει με «Λύμπε»

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι… τσικουδιές έρεαν άφθονες στην ΑΕΚ και μάλιστα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου. Η επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος και το καράβι που ναύλωσε η ΠΑΕ για τη μεταφορά των οπαδών στο Ηράκλειο δημιούργησαν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα και ανέβασαν την αισιοδοξία.

Ο διεθνής επιθετικός, λίγες ημέρες μετά το κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού, προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο Παγκρήτιο. Ο Λυμπερόπουλος συμμετείχε χθες στο προπονητικό διπλό, το οποίο διεξήχθη με τη συμμετοχή τριών ομάδων, ήταν μέσα στις φάσεις και έδειξε ότι δεν αντιμετωπίζει κάποια ενόχληση.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας θα συνεχίσει να προπονείται με δεμένο το δάχτυλο, ενώ θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στην ενδεκάδα. Αλλωστε αυτές τις ημέρες έκανε μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει ν’ αγωνισθεί στον τελικό, με στόχο, εάν όλα πάνε καλά, να σηκώσει το πρώτο τρόπαιο στην καριέρα του. Χωρίς προβλήματα προπονήθηκε και ο Λου Τσάνκο, ο οποίος την Κυριακή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης για προληπτικούς λόγους. Η μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Νίκολα Μάλμπασα, ο οποίος έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο Βέλγιο.

Απεφεύχθη ναυμαχία…

Εστω και την τελευταία ώρα η ΠΑΕ ΑΕΚ ναύλωσε πλοίο, με αποτέλεσμα να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση των οπαδών της στο Ηράκλειο. Το «Ιεράπετρα» θ’ αναχωρήσει από το λιμάνι της Ραφήνας τα ξημερώματα της Τετάρτης (05.00). Η τιμή του εισιτηρίου είναι 90 ευρώ.

Οσοι φίλαθλοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο από άλλες εταιρείες, μπορούν να τα επιστρέψουν στη συγκεκριμένη εταιρεία που το αγόρασαν και να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε δηλώσεις για το θέμα. «Οι πρόεδροι όσο λιγότερο μιλάνε τόσο το καλύτερο. Πρέπει να τοποθετούνται μία φορά στο τόσο και μόνο για σημαντικά γεγονότα. Οταν μιλάνε λιγότερο τότε είναι καλύτερο για το ποδόσφαιρο. Νοικιάσαμε πλοίο για να διευκολύνουμε τους οπαδούς μας από Αθήνα για να έρθουν στην Κρήτη. Θα υπάρχουν και πούλμαν που θα τους μεταφέρουν από Νέα Φιλαδέλφεια στη Ραφήνα. Το κάνουμε για τους οπαδούς μας, ξέρουμε ότι θα μπούμε μέσα οικονομικά και πως δεν μας περισσεύουν τα λεφτά. Το κάνουμε όμως για να διευκολύνουμε την κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή