ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΥΠΡΟΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Αμεση αντίδραση της Πολιτείας

Με οικονομικές κυρώσεις απειλεί τα ποδοσφαιρικά σωματεία ο πρόεδρος της Κύπρου, Τάσσος Παπαδόπουλος, αν δεν συνεργαστούν στην πάταξη της βίας στα γήπεδα. Για να παίρνουν στο εξής την κρατική βοήθεια που τους αναλογεί, οι κυπριακές ομάδες θα πρέπει να συνεργάζονται με την αστυνομία για τον εντοπισμό των ταραξιών, ειδικά όπου υπάρχει διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό. Αφορμή για τις δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου είναι τα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια του αγώνα Απόλλωνα – ΑΕΛ, που προκάλεσαν τον τραυματισμό 17 αστυνομικών και 7 πολιτών.

ΒΑΣΣΑΡΑΣ

«Αντίο» στο Μουντιάλ

Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου μένει ο Κύρος Βασσάρας, καθώς οι βοηθοί του Τσολακίδης και Μαυρόπουλος δεν πέρασαν τα τεστ της FIFA. Εκτός του Βασσάρα αντικαταστάθηκε και ο Ισπανός Μεχούτο Γκονζάλες, ενώ τις θέσεις των δύο διαιτητών παίρνουν ο Ιταλός Ρομπέρτο Ροσέτι και ο Ισπανός Μεντίνα Κανταλέχο.

ΕΘΝΙΚΗ

Τι ‘χες Οτο; Τι ‘χα πάντα…

Τι και αν τα χρόνια κυλούν… Ο Οτο Ρεχάγκελ επιμένει να καλεί στην εθνική ομάδα τους παίκτες που οδήγησαν την Εθνική στην κορυφή της Ευρώπης. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει απ’ τις κλήσεις του για το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει η Εθνική με την αντίστοιχη της Αυστραλίας στις 25 Μαΐου στη Μελβούρνη. Χθες, ανακοίνωσε τα ονόματα των.. ξενιτεμένων, οι οποίοι είναι οι Στέλιος Γιαννακόπουλος (Μπόλτον), Γιούρκας Σεϊταρίδης (Ντινάμο Μόσχας), Γιώργος Καραγκούνης (Μπενφίκα), Αγγελος Χαριστέας (Αγιαξ), Αγγελος Μπασινάς (Μαγιόρκα), Σωτήρης Κυργιάκος (Ρέιντζερς), Τάκης Φύσσας (Χαρτς), Γιώργος Σαμαράς (Μάντσεστερ Σίτι), Γιάννης Αμανατίδης (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης) και Κώστας Χαλκιάς (Μούρθια).

ΙΩΝΙΚΟΣ

Τριπλή «καμπάνα»

Με τρίμηνη διακοπή συμβολαίου τιμωρήθηκαν οι Φιλίπ ντα Κόστα, Μπένζαμιν Ονουάτσι και Ολιβερ Μακόρ απ’ την ΠΑΕ Ιωνικός. Με πρόστιμο 2.000 ευρώ, αλλά με αναστολή, τιμωρήθηκε ο Τάσος Τριανταφύλλου, ο οποίος απουσίασε αδικαιολόγητα από μία προπόνηση.

ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Παραιτήθηκε ο Καράρο

Την παραίτησή του από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε ο πρόεδρός της, Φράνκο Καράρο, μετά την αποκάλυψη τηλεφωνικών συνομιλιών που αφορούσαν διαιτητές, οι οποίοι είχαν οριστεί να διευθύνουν ευρωπαϊκά παιχνίδια της Γιουβέντους. Ο 66χρονος έγινε το πρώτο θύμα του σκανδάλου που ξέσπασε στην Ιταλία τις τελευταίες ημέρες με τον ορισμό διαιτητών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή