Ενισχύεται με Μπρούερ ο Αρης στη δεύτερη μάχη

Ενισχύεται με Μπρούερ ο Αρης στη δεύτερη μάχη

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περιθώρια πανηγυρισμών για τον νικητή του πρώτου αγώνα, τον Αρη, αλλά και προβληματισμού για τον ηττημένο Πανελλήνιο δεν υπάρχουν, εν όψει του δεύτερου αγώνα στην Κυψέλη (16.00). Ομως, οι Θεσσαλονικείς φαίνεται ότι ενισχύονται ακόμα περισσότερο με την προσθήκη του Μπρούερ, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δεν πρέπει να υπολογίζουν τον Μουλαομέροβιτς.

Ο Κόρεϊ Μπρούερ υποβλήθηκε σε νέο υπέρηχο χθες το πρωί και έδειξε ότι ξεπερνάει το πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους. Εστω και για μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον Αντρέα Ματσόν, εκτός κι αν προφυλαχθεί.

Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε ότι θα μπορούσε να παίξει και στον πρώτο αγώνα του Αρη με τον Πανελλήνιο. Αντίθετα, ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς δηλώνει ότι θέλει να βοηθήσει τον Πανελλήνιο στην ύστατη προσπάθειά του να ισοφαρίσει την προχθεσινή νίκη του Αρη, αλλά πιθανότατα ο τραυματισμός του να μην του το επιτρέψει.

Ο Κροάτης γκαρντ έκανε ακτινογραφία στη μέση, εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της ομάδας και υπεβλήθη σε θεραπεία και μασάζ, προκειμένου να ξεπεραστεί το μυικό πρόβλημα στη μέση του και να μπορέσει να δώσει το «παρών». Η συμμετοχή του αναμένεται να αποφασιστεί, κατά την προθέρμανση των γηπεδούχων.

«Θέλω να παίξω και θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Στόχος πάντα είναι η διάκριση της ομάδας» σχολίασε ο «Μούλα», ενώ ο τιμωρημένος προπονητής, Αργύρης Πεδουλάκης που θα δώσει και πάλι τις οδηγίες του από την εξέδρα, τόνισε την αποφασιστικότητα της ομάδας του να «νικήσει» και τα προβλήματά της: «Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τη μάχη. Ολοι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, ώστε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που έχουμε από την κανονική περίοδο. Στη λογική μας πρώτος στόχος είναι να ξεπεράσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό».

Ο Αρης αναμένεται να έχει και σημαντική βοήθεια από τους φιλάθλους του και στο δεύτερο παιχνίδι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή