Οι «αιώνιοι» πάνε για διπλό

Οι «αιώνιοι» πάνε για διπλό

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, το «σκούπισμα» του Πανιωνίου και της ΑΕΚ, αντίστοιχα, φαίνεται πολύ πιθανό στους σημερινούς δεύτερους αγώνες του α΄ γύρου των πλέι οφ. Για τον Αρη και το Μαρούσι που έχουν, επίσης, το προβάδισμα της πρόκρισης, έναντι του Πανελληνίου και του ΠΑΟΚ, οι έδρες της Κυψέλης και της Πυλαίας, μπορεί να αποδειχθούν πιο σθεναρές… Η «Ενωση» παίζει το τελευταίο «χαρτί» της κόντρα στον Ολυμπιακό (21.00, SuperSport) και χωρίς να περιμένει τη βοήθεια των οπαδών της που θα ασχοληθούν… αποκλειστικά με τον ποδοσφαιρικό τελικό του Κυπέλλου, μπορεί να υπολογίζει μόνο στις δυνατότητες των παικτών της. Οπως ανακοινώθηκε, θα προβληθεί στις γιγαντοοθόνες του κλειστού του Γαλατσίου το ματς της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό! Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 6 το απόγευμα και οι διοικούντες ελπίζουν πως με αυτό τον τρόπο θα προσεγγίσουν τους φίλους της ομάδας που δεν ταξίδεψαν στο Ηράκλειο και θα «μπουν στον κόπο» να πάνε μέχρι το κλειστό του Γαλατσίου…

Η ΑΕΚ καλείται να «συμμαζευτεί» και να ισοφαρίσει σε 1-1 για να παραμείνει «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά στον Ολυμπιακό, τα σχέδια πρόκρισης είναι διαφορετικά. Η εύκολη νίκη στον πρώτο αγώνα, έχει «ανοίξει την όρεξη» των «ερυθρολεύκων» για να προχωρήσουν αήττητοι στα ημιτελικά.

«Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και δεν αφήσαμε την ΑΕΚ να μπει στο παιχνίδι. Ετσι πρέπει να παίξουμε και στον δεύτερο αγώνα. Θέλουμε το 2-0, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Αν πέσουμε στην… παγίδα και πιστέψουμε ότι όλα έχουν τελειώσει, θα είναι μεγάλο λάθος» υποστήριξε ο Μανώλης Παπαμακάριος, τονίζοντας την αγωνιστική συνέπεια που πρέπει να έχει η ομάδα του, ανάλογα και με τις υψηλές φιλοδοξίες που διατηρεί για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο στάδιο του Ελληνικού (21.00, ΕΤ-1), όπου τον περιμένει ο Πανιώνιος και οι «πράσινοι», ανεξαρτήτως του βαθμού δυσκολίας που θα έχει η δεύτερη αναμέτρησή τους, στοχεύουν στο 2-0 και στη συντόμευση του δρόμου για τον ημιτελικό. Ο Πανιώνιος θέλει να «αποχαιρετίσει» την εφετινή περίοδο, διασκεδάζοντας και τις εντυπώσεις, μέσω μιας βροντερής νίκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή