Πιέζει για εγγυήσεις ο Σαββίδης

Πιέζει για εγγυήσεις ο Σαββίδης

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσο περνούν οι μέρες και τα διοικητικά θέματα στον ΠΑΟΚ παραμένουν στάσιμα, τόσο ο Ιβάν Σαββίδης μοιάζει με Μεσσία στα μάτια των οπαδών του «δικεφάλου». Απαντες κρέμονται από τα χείλη του, γιατί από την απάντηση που θα δώσει θα κριθεί σε τεράστιο βαθμό το μέλλον της ομάδας. Πλέον κανείς στη Θεσσαλονίκη δεν δείχνει διατεθειμένος να πιστέψει τον Γιάννη Γούμενο και τα όσα υποστηρίζει περί επαφών με Αθηναίο επιχειρηματία, γι’ αυτό και ο Ρώσος ομογενής φαντάζει ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση.

Ο εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα, Βασίλης Παπαδόπουλος, μιλώντας χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ξεκαθάρισε ότι ο Σαββίδης δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ: «Οι φωνές των φιλάθλων, τα ΜΜΕ, οι φίλοι του, τον ωθούν, τον καθιστούν υπεύθυνο για να παραμείνει ζεστός. Η ευθύνη που μεταφέρεις προς έναν φίλο σου που θέλει να επενδύσει τόσα μεγάλα ποσά, είναι μεγάλη. Δεν είναι κάτι απλό, πρέπει να είμαι προσεκτικός. Πρέπει να πάρει και αυτός κάποια στοιχεία, για να αποφασίσει. Εστειλε έναν άνθρωπο του οικονομικού του επιτελείου για να μπορέσει να δει κάποια στοιχεία, να κάνει κάποιο έλεγχο και αυτό είναι θετικό. Θέλει να έχει έναν δεύτερο κύκλο επαφών».

Απαιτήσεις

Τα λεγόμενά του έκαναν τους φίλους του ΠΑΟΚ να χαμογελάσουν και θα μπορούσαν να χαμογελάσουν πλατιά αν δεν ήταν διαφορετική στάση των μεγαλοϊδιοκτητών της ΠΑΕ: «Αν οι κ. Γούμενος και Παγώνης αλλάξουν στάση, τότε θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ έδωσα μία ολοκληρωμένη πρόταση, δεν ξεχωρίζω κανένα τμήμα. Αλλά χωρίζω το κομμάτι της ΠΑΕ, οι ιδιοκτήτες της είχαν κάποιες υψηλές απαιτήσεις που πλησίαζαν το αντίτιμο που είπαν και στον κ. Μαμιδάκη. Περίπου στα 15 εκατ. ευρώ. Εγώ εισηγήθηκα στον κ. Σαββίδη να μην προχωρήσει, λόγω των απαιτήσεων, να διαλευκανθεί η σχέση Ερασιτέχνη και ΠΑΕ. Εκανα μία γραπτή εισήγηση στον κ. Σαββίδη, όπου έχω και την απαίτηση των ιδιοκτητών, όλα τα στοιχεία. Ο ίδιος θα αποφασίσει τι θα κάνει, ελπίζω όποια απόφαση πάρει να είναι η σωστή, για να δημιουργήσει έναν βιώσιμο ΠΑΟΚ, έναν ανεξάρτητο ΠΑΟΚ. Θέλει να έρθει για να δώσει μία επιθυμητή λύση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή