ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ

Ποσό-μαμούθ ζητεί η Ντιναμό

Η ισπανική εφημερίδα Marca έγραψε χθες ότι οι απαιτήσεις της Ντιναμό Μόσχας για να παραχωρήσει τον Γιούρκα Σεϊταρίδη ανέρχονται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει εκφράσει ανοικτά το ενδιαφέρον της για τον διεθνή Ελληνα αμυντικό, ωστόσο για να τον εντάξει στο δυναμικό της θα πρέπει να καταβάλει τα χρήματα που ζητάει η ρωσική ομάδα. Ο Σεϊταρίδης θέλει να φύγει από τη Ρωσία, καθώς δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις συνθήκες, αλλά η Ντιναμό δεν φαίνεται να βιάζεται και θα περιμένει την καλύτερη πρόταση για την παραχώρησή του.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Μαζαράκος στο Παγκρήτιο

Ο Ηλίας Μαζαράκος κληρώθηκε να διευθύνει το παιχνίδι ΟΦΗ – Λεβαδειακός, που θα κρίνει ποια ομάδα θα ακολουθήσει τους Ακράτητο και Καλλιθέα στη Β΄ Εθνική. Οι διαιτητές των υπόλοιπων αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής: Ολυμπιακός – Ιωνικός: Πολατιάν, ΑΕΚ – Skoda Ξάνθη: Νταμπώσης, Λάρισα – Παναθηναϊκός: Τσαχειλίδης, Ηρακλής – Καλλιθέα: Φλωράκης, ΠΑΟΚ – Απόλλων Καλαμαριάς: Παπασταμάτης, Αιγάλεω – Πανιώνιος: Μπριάκος, Ακράτητος – Ατρόμητος: Πορφύρης.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Μάχη για την άνοδο

Το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στη Β΄ Εθνική διεκδικούν οι Εθνικός, Μεσσηνιακός και στο πλαίσιο της 32ης εμβόλιμης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, η οποία διεξάγεται σήμερα, αναζητούν μόνο τους τρεις βαθμούς. Ο Εθνικός υποδέχεται τη Θύελλα Πατρών και ο Μεσσηνιακός τη Ρόδο. Ο Αστέρας Τρίπολης αναζητά έστω έναν βαθμό στην έδρα του κόντρα στον Αγιο Δημήτριο, ώστε να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή. Τα υπόλοιπα παιχνίδια: Βύζας Μεγάρων – Παναιτωλικός, Διαγόρας Ρόδου – Κερατσίνι, Ιωνία Χανίων – Λήλας Βασιλικού, Αχαρναϊκός – Απόλλων Αθηνών. Ο αγώνας Ατσαλένιος – Αχαϊκή ματαιώνεται, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Ρεπό έχει ο Αιολικός Μυτιλήνης. Ολοι οι αγώνες θ’ αρχίσουν στις 16.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή