ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΑΡΙΣΑ: Νίκη επί του Παναθηναϊκού και συμμετοχή στο Κύπελλο Ιντερτότο θέλουν στην ΑΕΛ. Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Γκούγκα και τον τιμωρημένο Βέλα Τζούνιορ, ενώ περιμένει να διαπιστώσει την ετοιμότητα των Κοτσόλη και Κατσιαρού, που υποβάλλονται σε εντατική θεραπεία για να προλάβουν.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Φιλική «τριάρα» στους νέους έριξαν οι άνδρες (3-0) με σκόρερ τους Ρόκας, Ουκάρ, Ονουάτσι. Ο Σάκης Τσιώλης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Δεν αγωνίστηκαν οι Τσιμπλίδης, Ντα Κόστα, Περόνε, Λετιέρι, Παχουέλο, που έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, ο Μακόρ που έχει προσβληθεί από ίωση, ο Οφρυδόπουλος και ο Μπεκιάι. Οι νέοι ήταν ενισχυμένοι με παίκτες, οι οποίοι είχαν δοθεί δανεικοί και επέστρεψαν, όπως οι Ζίφκοβιτς, Οικονόμου, Ευθυμίου, Βαναβάρας και Τριανταφυλλίδης.

ΕΛΠΙΔΕΣ: Την Ουγγαρία θ’ αντιμετωπίσει η ελληνική ομάδα σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων (18.00). Οι παίκτες που κλήθηκαν από τον Στέλιο Αποσπόρη είναι οι Σηφάκης, Τοροσίδης, Παγώνης, Παπαδόπουλος, Παπαζαχαρίας, Τζιόλης, Ρίκκα, Λεοντίου, Πλιάγκας, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μπαλάφας, Αραμπατζής, Σαγανάς, Καράμπελας, Ρόβας, Μπρης, Ταμπάσης, Μάκος, Κοτίτσας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή